Ana sayfa Sosyal Medya Ekranların yeni ikilisi Damla Colbay ile Hasan Denizyaran birbirleri hakkında samimi açıklamalarda bulundular!

Ekranların yeni ikilisi Damla Colbay ile Hasan Denizyaran birbirleri hakkında samimi açıklamalarda bulundular!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  ATV’de yeni başlayan Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisi dikkat çeken hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla daha ilk bölümden ilgi gördü. Yalnız Kurt dizisi aynı zamanda Damla Colbay ve Hasan Denizyaran’ın ilk baş rol tecrübesi. İkisi de yetenekli ve genç oyuncular Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj verdi.

Damla Colbay; “İlk kez ‘Yalnız Kurt’taki ‘Sare’ karakterinde oyuncu olarak kendimi bu kadar bir karakterin içinde hissediyorum. Yıllardır bir sürü farklı işte oynadım ama bu iş benim için bana oyunculuğu anlatan şey oldu. O yüzden oyunculuğun bendeki karşılığı kendimi biraz daha anlayabilmek ve kendimle tanışabilmek sanırım” açıklamasını yaptı.

Ekranların yeni ikilisi Damla Colbay ile Hasan Denizyaran birbirleri hakkında samimi açıklamalarda bulundular! 9

Hasan Denizyaran; “Ben oyunculuk bölümü mezunuyum, demek ki ben bunu meslek olarak seçmişim. Yıllardır da o yüzden önüme gelen işlerde en doğru gördüklerimi seçtim. Hatta bir ara sanat okulu açtım; oyunculuk, müzik, dans eğitimi veriliyordu. Korona yüzünden kapattım.

Ama bazıları oyunculuk konusunda çok ahkâm kesiyor. Evet, oyunculuğun sanatsal bir tarafı var ama ben bunun dizilerde olduğunu düşünmüyorum, ekran daha ticari. Tabii bizim ‘Yalnız Kurt’ dizisini tüm bu söylediklerimin dışında tutuyorum” şeklinde konuştu.

Ekranların yeni ikilisi Damla Colbay ile Hasan Denizyaran birbirleri hakkında samimi açıklamalarda bulundular! 10

Dizi sırasında tanışan ve kısa sürede birbirlerinden pozitif elektrik alan ikili röportajda birbirlerinden de övgü dolu sözlerle bahsettiler. Damla Colbay partneri hakkında; “İyi insan olmak ve iyi insanlarla karşılaşmak bu devirde çok önemli. Hasan gerçekten o anlamda, saflığını koruyabilmiş biri bence ve bu benim için değerli bir şey insan ilişkilerini kurarken.

İyi ikili olduk, Hasan’la anlaşmak çok kolay. Çok uyumlu, çok eğlenceli ve çok nahif. Hasan’ı tanıdığım ve onunla çalıştığım için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Ekranların yeni ikilisi Damla Colbay ile Hasan Denizyaran birbirleri hakkında samimi açıklamalarda bulundular! 11

Hasan Denizyaran ise Damla Colbay’ı; “Damla dünya tatlısı, inanılmaz uyumlu. Mesela ben aç olduğumda çok aşırı olmasa da sinirlenebilen, aksileşebilen bir adamım. Kan şekerim düşer ve zaten hemen anlarsın gözlerimden. Ama Damla’da öyle bir yükselme bile olmuyor. O her zaman çok sakin, temiz ve işinde de çok başarılı biri” sözleriyle anlattı.