Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisi için büyü artık bozuldu ve işler sıkıntıya girdi!

Bir Küçük Gün Işığı dizisi için büyü artık bozuldu ve işler sıkıntıya girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin reytinglerinde düzelme olmaması hali, hikayenin sıkı takipçilerini şaşkına çeviriyor. Genelde atv dizilerinin AB kategorisinde düşük reytingler aldığı bilinir, Bir Küçük Gün Işığı da 28. bölümü ile AB’de çok düşük reytinglerle ancak 30. olabildi.

Ancak atv dizilerinin tüm kişiler kategorisindeki gücünü de herkes iyi bilir. Zaten Bir Küçük Gün Işığı dizisinin de başladığı günden bu yana en büyük çıkışı bu kategoride sergilediğini unutmamak lazım. Seray Kaya ile Berk Oktay ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin tüm kişiler kategorisinde bile ortalamanın altında reytingler almakta olması çok sıkıntılı bir duruma işaret ediyor.

3 Mart Pazartesi günü yayınlanan 28. bölümde tüm kişiler kategorisindeki bir miktar yükseliş olsa bile, izleyici kaybının bu kadar derin olduğu gerçeği haftalardır gözler önünde bulunuyor.

Dizinin güçlü bir hikayesi ve etkileyici bir başrol uyumu var. Yan roller de çok etkili olabiliyor. Örneğin Esra Dermancıoğlu’nun canlandırdığı Ümran, senaristlere birçok imkan tanıyan bir karakter.

Ayrıca çocuk oyuncu Azra Aksu, Güneş karakterinde olağanüstü başarılı bulunuyor.

Dila olarak izlediğimiz Tuğçe Açıkgöz’ün de en başından bu yana projedeki en dikkat çeken isimlerden birisi olduğunu söylemek lazım.

Hikayesi de ilginç olan ve doğurmak ile gerçekten anne olunamayacağını anlatan bir dizi konseptinin ilk bölümlerinde gördüğü ilginin bu kadar aşağılara kadar gelmesi şaşırtıcı bir durum.

Birçok dizi hayranı da Bir Küçük Gün Işığı’nın bu durumuna üzülüyor ve ikinci sezonda devam etme ihtimalinin çok düşük olduğunu da biliyor.

atv’nin diziyle ilgili kararı konusunda net bir bilgi yok ama sezon sonunda final yapma ihtimalinin hiç de zayıf olmadığı söylenebilir. Tabii ki dizinin devam ettirilmesi durumunda, senaristler için yepyeni bir hikaye düzeni kurmak gibi zorlu bir iş de çıkacak ama dizinin bu tür değişimler yapılsa bile toparlanması çok zor gözüküyor.