Ana sayfa Sosyal Medya Yüz Yıllık Mucize ile ekrana geri dönen Ebru Şahin, rakiplerini bir bir geçmeye başladı!

Yüz Yıllık Mucize ile ekrana geri dönen Ebru Şahin, rakiplerini bir bir geçmeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan ve Birkan Sokullu ile Ebru Şahin ikilisini başrolde buluşturan Yüz Yıllık Mucize dizisi, güçlü bir hikaye sunmasına rağmen izleyicileri etkileme konusunda henüz tam istenilen noktada değil. Perşembe akşamları izleyicilerle buluşan dizide Harika karakterinde izlediğimiz Ebru Şahin ise, popülerliğinin ne kadar yüksek olduğunu sosyal medya ortamında kanıtlama yolunda güçlü adımlarla ilerliyor.

Adba TV tarafından her hafta yapılan “en popüler kadın oyuncular” araştırmasında Ebru Şahin, hızla zirveye doğru ilerliyor. Oyuncunun hayranları yeni dizideki rolünden memnun ve yeniden farklı bir rol ile ekranda olması nedeniyle de desteklerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

28 Mart – 3 Nisan tarihlerini kapsayan hafta içinde yapılan sosyal medya araştırmasında Ebru Şahin, en popüler 4. kadın oyuncu olarak listede yer alıyor. 28 bin 800 ileti elde ederek bu konuma ulaşan Ebru Şahin, ilk 3 sırayı zorlayabileceğini de gösterdi.

Yüz Yıllık Mucize ile ekrana geri dönen Ebru Şahin, rakiplerini bir bir geçmeye başladı! 7

Su Burcu Yazgı Coşkun’un 79 bin ileti ile birinci sırada yer aldığı listenin ikinci sırasında Sıla Türkoğlu bulunuyor. Adım Farah dizisi ile fırtına estiren Demet Özdemir de 36 bin 300 ileti ile üçüncü durumda bulunuyor.

İlk iki sıradaki Su Burcu Yazgı Coşkun ile Sıla Türkoğlu’nun uzun süredir bu tür listelerde başı çektiği düşünülür ise, Demet Özdemir iyi bir çıkış sergilemiş ama Ebru Şahin de kısa sürede birçok rakibini geçmeyi başarmış.

Ebru Şahin son günlerde dizinin kamera arkası görüntüleri ve set pozları ile sosyal medyanın da gündeminde sıklıkla yer alıyor.