Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisi nasıl başladı, nasıl bitti kimse anlayamıyor!

Bir Küçük Gün Işığı dizisi nasıl başladı, nasıl bitti kimse anlayamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin üzerinden tam 6 bölüm geçti ve izleyicilerin ilk günkü kadar heyecanlı olduklarını sosyal medya paylaşımlarından anlayabilirsiniz. Berk Oktay ile Seray Kaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, sezonun en iyi çıkışlarından birisini gösterdi. Bu çıkış aynı zamanda bir istikrar da getirdi.

Alparslan ile Yasak Elma gibi iki etkili dizinin karşısında ayakta durmayı başaran Bir Küçük Gün Işığı hem hikayesi hem oyuncu kadrosu hem de izleyicilere yaşattığı duygular ile güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Seray Kaya’nın Elif karakterinde yine çok başarılı bir oyunculuk sergilemesi de başarının süreklilik göstermesinde çok önemli bir neden oldu.

Dizi hayranlarının sosyal medyadaki yorumlarına bakıldığı zaman, bölümün başlaması ile bitmesi arasında zamanın nasıl geçtiğini anlamadıklarını belirttikleri birçok mesaj görebilirsiniz. Bir Küçük Gün Işığı ile ilgili yapılan analizlerde de en dikkat çekilen nokta hikayenin çok akıcı bir şekilde ilerlemesi, heyecanın hiç bitmemesi ve izleyiciyi diziden kopartabilecek gereksiz bir sahne olmaması öne çıkıyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi nasıl başladı, nasıl bitti kimse anlayamıyor! 7

Çarpıcı sahnelerle ve heyecanın de sürekli yüksek olması ile birlikte gelen reytingler de atv adına sevindirici oldu. Dizinin altıncı bölümü tüm kişiler kategorisinde üçüncü olurken, AB’de yedincilik ve ABC1’de ise dördüncülük elde edildi.

Dizinin hem tüm kişiler hem da ABC1 kategorilerinde ortalama reytinglerin üzerinde kalması ve bunu istikrarlı bir şekilde sürdürmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Pazartesi rekabetinde tüm kategorilerde Alparslan dizisi TRT1’e birincilikler getirmeye devam ediyor. Yasak Elma ise yine tüm kategorilerde ortalamanın üzerinde reytingler elde ediyor ve başarısını sürdürüyor.

Bu iki dizinin yanında yine milyonlarca izleyiciyi toplayabilme başarısını da Bir Küçük Gün Işığı sergiliyor.

Çekim kalitesi, oyuncu ile karakter uyumunun başarısı, hikayenin farklı duyguları izleyicilere hissettirmesi ve heyecanın hiç düşmemesi diziyi milyonlarca izleyicinin takip etme nedenlerinin başında geliyor.