Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinde başrol oyuncusu duyurdu, çok ateşli olaylar geliyor!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde başrol oyuncusu duyurdu, çok ateşli olaylar geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Küçük Gün Işığı dizisi atv ekranında yayınlanıyor ve pazartesi akşamlarının başarılı işlerinden birisi olarak öne çıkıyor. Dizinin başrolünde yer alan Seray Kaya ile Berk Oktay ikilisi kadar, Ümran karakterindeki Esra Dermancıoğlu da etkili bir performans ortaya koyuyor.

Dizinin başrolündeki isimler arasında bulunan ve hikayede de kilit bir rolde olan Esra Dermancıoğlu, dizinin meraklılarını ilgilendirecek bazı sürprizlerden bahsetti. Ümran karakterinin hayatında gizemini koruyan 2 erkek var. İşte bu erkekler ile ilgili dizinin ilerleyen bölümlerinde bazı sürprizler olabilir.

Esra Dermancıoğlu, “Sürprizler olacak tabii ki. Ümran’ın hayatında başka bir sır yatıyor. Ümran ile kocasının arasında ve eski sevgilisi ile başka bir hikaye var. Tabii ki bence çok sürprizli olacak. Biz de senaryoyu yeni aldığımız ve bilmediğimiz için, bence orası çok ateşli bir hikaye geliyor, her iki taraftan da” şeklinde konuştu.

Esra Dermancıoğlu’nun Ümran’ın önümüzdeki bölümlerde dizinin hikayesinde öneminin daha da çok artacağına işaret eden bilgiler ışığında, yakın zaman içinde bazı sürprizlerle izleyicileri şaşırtacaklarını anlatıyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde başrol oyuncusu duyurdu, çok ateşli olaylar geliyor! 7

Ünlü oyuncu, Ümran karakterinin nereye doğru savrulacağını kendisinin de bilmediğini anlattı. Dermancıoğlu, “Ümran ne olacak, biraz yumuşayacak mı ya da daha mı delirecek, sertleşecek bilmiyoruz” diye konuştu.

Instagram hesabına izleyicilerden gelen yorumlardan bahseden oyuncu, dizinin sevilmesinden memnun olduğunu belirtti.

İzleyicilerin merak ettiği noktalardan birisi de torunu Güneş’in Ümran’ı değiştirme ihtimalinin olup olmadığı konusu. Esra Dermancıoğlu da bunu bilmiyor ama böyle bir değişimi arzu ettiğini ve bir çocuğun sevgisini Ümran karakteri ile ekrana yansıtmayı istediğini söyledi.

Minik Güneş, Ümran için bir kırılma noktası olabilir mi? İşte bu soruya Dermancıoğlu, şu yanıtı verdi: “Belki de Güneş olur. Belki orada kendi kızına yaptıklarının başka bir hesabını kendisine çıkartır ve bambaşka bir şey olur. İnsan katmanlı ve renkli, onun için bir sürü şey çıkabilir.”