Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Haziran ayında Buğrahan Tuncer ile evleneceği haberlerine suskun kaldı!

Eda Ece, Haziran ayında Buğrahan Tuncer ile evleneceği haberlerine suskun kaldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 6. sezonuyla hala çok sevilen, çok izlenen bir dizi olan Yasak Elma ile ekranlara geliyor Eda Ece. Yıldız karakterini o kadar iyi canlandırıyor ki fenomen bir isim olarak yıllarca unutulmayacak bir karakter ortaya çıkardı.

Aynı zamanda sosyal medya paylaşımları ile de ilgiyle takip edilen oyuncu, 7 milyonu geçen takipçi sayısı ile instagram paylaşımlarına ilgi giderek artıyor. Oyuncunun günlük hayatından ya da setten paylaşımları merakla takip edilirken, son dönemde ise yaşadığımız deprem felaketinde verdiği desteklerle de ayrıca dikkatleri çekti.

6 Şubat’ta yaşanan iki ayrı deprem ve sonrasında Hatay merkezli yine iki depremin olması ile birlikte 10 ilimizi etkileyen bölgeye yardım için seferber olan ünlü isimler arasında Eda Ece de vardı. Maddi ve manevi yardımlarını sürdüren oyuncu, uzun süredir sosyal medya hesabından sadece depremzedelere yönelik yardımlar için destek mesajları paylaşıyor.

Oyuncunun dün Sabah Gazetesi Yazarı Bülent Cankurt’un Haziran ayında evleneceği ile ilgili yazısı sonrası hayranları da büyük merak içinde kaldı! 5 yıldır Milli Takım’da forma giyen Anadolu Efes’te oynayan Basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evleneceği öne sürülüyor haberde.

Eda Ece, Haziran ayında Buğrahan Tuncer ile evleneceği haberlerine suskun kaldı! 7

Mutlu bir ilişkisi olan Eda Ece’nin, rol aldığı Yasak Elma dizisinde defalarca kez Yıldız karakteri için gelinlik giydiğine tanık oldu izleyenler. Dizilerinde tam 9 kez evlenen bir isim olarak kendi düğünü konusunda da hayranları merakla vereceği yanıtı bekliyor!

Ancak anlaşılan o ki böylesine zor ve üzücü günler yaşadığımız bir dönemde Eda Ece, Haziran ayında boğazda bir mekanda düzenlenecek bir düğün ile evleneceği haberleri ile çok da öne çıkmak istemiyor!

Oyuncunun gelinliği ile ilgili de detay verilmekte haberde. Buna göre yabancı bir modaevinin kataloğundan seçtiği bir gelinliği sipariş ettiği belirtilmekte.

Eda Ece’nin instagram ya da twitter hesabından gün içinde bu haberle ilgili bir yorum yapmadığı da dikkatlerden kaçmadı! 8 Haziran’da dünyaevine gireceği haberlerine şimdilik suskun kaldığı görülüyor oyuncunun. Sosyal medyadan samimi ve doğal tavırları, açıklamaları ile gündemi hiç kaçırmayan oyuncunun, kendisiyle ilgili bu haber karşısındaki suskunluğunun da deprem nedeniyle yaşadığımız zor günlerde kişisel olarak kendi hayatıyla gündeme gelmemek olduğu tahminleri yapılıyor!