Ana sayfa Sosyal Medya Bir Küçük Gün Işığı dizisinde ‘İnsan insana bu kadar mı benzer?’ dedirten oyuncu, ünlü ismin ablası çıktı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde ‘İnsan insana bu kadar mı benzer?’ dedirten oyuncu, ünlü ismin ablası çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yeni başlayan Bir Küçük Gün Işığı dizisini izleyen hemen herkesin göz yanılması yaşamasına neden olan isim, dizinin Fulya’sı oldu… Seray Kaya’nın hayat verdiği Elif karakterinin en yakın arkadaşı ve iş ortağı olan Fulya’yı oynayan ismi Sinem Ünsal sandı pek çok izleyici.

Hatta kimi izleyenler o olduğuna da emin olduklarını yazdılar sosyal medyada. Ancak Sinem Ünsal, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin kadrosunda yok! Dizide Fulya’ya hayat veren kişi ise Gizem Ünsal. Yani Sinem Ünsal’ın ablası…

Aslında 2017 yılından beri oyunculuk yapıyor Gizem Ünsal da kardeşi gibi. Film ve dizilerde rol almaya başlayan Gizem Ünsal, tiyatro kökenli bir oyuncu. 1990 doğumlu olan Gizem Ünsal, ekrana ilk olarak Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle gelmişti.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde 'İnsan insana bu kadar mı benzer?' dedirten oyuncu, ünlü ismin ablası çıktı! 9

Daha sonra Bize Müsaade filminde oynadı. 2010 yılında ise BluTV için çekilen Yarım Kalan Aşklar dizisinde oynadı. En son ekrana Sadakatsiz dizisi ile geldi. Son sezonda diziye dahil olan oyuncu, Ali karakterinin kız arkadaşının annesini oynuyordu.

Şimdilerde ise atv’nin sevilen dizisiyle ekrana geliyor. İki bölümü yayınlanan dizide Gizem Ünsal’ı pek çok izleyici “Sinem Ünsal’a ne kadar benziyor” yorumlarıyla karşıladı sosyal medyada. Pek çok kişi, iki oyuncuyu birbirine karıştırarak Sinem Ünsal olduğunu da düşündü.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde 'İnsan insana bu kadar mı benzer?' dedirten oyuncu, ünlü ismin ablası çıktı! 10

Aslında bu benzerliğin kardeş olmalarından dolayı olduğu da biraz araştırma yapanların karşısına çıkıyor. Sinem Ünsal, 1993 doğumlu. O da 2017 yılında Çoban Yıldızı isimli diziyle ilk kez ekrana geldi. Abla kardeş aynı yıl dizilerde oynamaya başlasa da Sinem Ünsal, daha çok yapımda rol alarak daha çok tanındı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde 'İnsan insana bu kadar mı benzer?' dedirten oyuncu, ünlü ismin ablası çıktı! 11