Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin fenomen ismi Yıldız’ın bu sahnesini muhtemelen uzun süre kimse unutamayacak!

Yasak Elma dizisinin fenomen ismi Yıldız’ın bu sahnesini muhtemelen uzun süre kimse unutamayacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranların en absürt, en komik dizisi Yasak Elma, Fox TV’de son sezonuyla yayınlanmaya başladı. Bu hafta ekrana gelen ilk bölümüyle yine kahkaha tufanı koparan dizideki pek çok sahne, izleyenleri eğlendirirken, kimi dillere düşen diyalogları da beraberinde getirdi. 147. bölümü ile ekrana hızlı bir dönüş yapan Yasak Elma’da uzun zaman unutulmayacak bir sahne de sosyal medyanın gündeminde!

Yasak Elma dizisinin vazgeçilmez isimleri Ender ve Yıldız, yeni sezon ilk bölümde adeta döktürdüler! Başarılı oyunculukları ile kategorize edilmiş karakterlere hayat veren Şevval Sam ve Eda Ece, dizideki en komik sahnelere imza atmaya devam ediyorlar. İki oyuncunun başarılı performansı ile birlikte uyumlu ekran partnerlikleri de izleyiciye keyifli anlar yaşatıyor.

147. bölümde zaman atlaması yaşanmasından sonra Yıldız ve Ender’in de içinde bulunduğu aracın frenlerini bozarak Çağatay’ın ölümüne sebep olan kişinin Doğan olduğu ortaya çıktı. Doğan, hapse girerken Yıldız da kocalarından kalan mal varlıklarıyla zengin bir hayat sürmeye başladı. Doğan’dan Yıldız Su isimli bir de kızı olan Yıldız, pek çok yalı sahibi zengin bir kadın olarak Ender ile müttefikliğini de sürdürmekteydi.

Yasak Elma dizisinin fenomen ismi Yıldız'ın bu sahnesini muhtemelen uzun süre kimse unutamayacak! 9

Ender ve Yıldız’ın yeni bölümde kiracıyı evden çıkartmak için Emir ve Caner’i de alıp hippi kılıklarıyla gittikleri evdeki komik halleri, izleyenleri çok güldüren bir sahne oldu. Yaşanan tüm absürtlükler, Yasak Elma dizisini izleyenlere her seferinde eğlenceli anlar yaşatıyor.

Dizinin fenomen isimlerinin başında gelen Yıldız, Eda Ece’nin başarılı oyunculuğu ile her bölüm ayrı bir ilginç duruma, komik sahnelere imza atıyor! 147. bölümde yaşanan bir sahne ise sosyal medyada dizinin fanlarının diline düştü!

Yan yalısında bir klip çekimi yapılacağı ve Popstar Tarcan’ın geleceğini öğrenen Yıldız, kapıda yolunu kesip ona söylediği şarkı ile adamı kaçırdı! Yıldız’ın söylediği şarkı, herkesi kahkahaya boğdu!

Med Yapım’ın resmi hesabından da bu sahne yayınlandı ve paylaşıma düşülen esprili not da gülmece konusu oldu!

 

İzleyicilerin yorum yağdırdığı bu sahnede Yıldız, “Adam sandık fos çıktı, vıttırı vızdık adamlar, temiz sandık pis çıktı, vıttırı vızdık adamlar…” sözleriyle söylediği şarkıyı duyan Tarcan’ın kaçışı ise herkesi gülme krizine soktu!

Yıldız’ın böylece bu sahnesinin de uzun zaman unutulamayacağı yorumlardan belli olmakta. İzleyenlerin diline de dolanan şarkıyı dinleyenlerden gelen bazı yorumlar şöyle…

Yasak Elma dizisinin fenomen ismi Yıldız'ın bu sahnesini muhtemelen uzun süre kimse unutamayacak! 10

Yasak Elma dizisinin fenomen ismi Yıldız'ın bu sahnesini muhtemelen uzun süre kimse unutamayacak! 11