Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’tan anneannesine sürpriz doğum günü partisi!..

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’tan anneannesine sürpriz doğum günü partisi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah en son, yaşadığı dönemde büyük acılar çeken bir şarkıcı olarak tanınan Bergen’in hayatını anlatan filmde Bergen’i canlandırmıştı.

Bergen filmi için sinema salonları hıncahınç dolarken Farah Zeynep Abdullah da sergilediği performansla övgü dolu yorumlar almıştı.

Bergen filminin başarısının tadını çıkarmaya devam yetenekli oyuncu bir süredir setlerden uzak. Farah Zeynep Abdullah zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

Oyuncu, sosyal medya hesabında da sık sık paylaştığı ve birlikte keyifli hallerini yayınladığı anneannesi Saadet Temizkan Demiriz’in doğum gününü instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan anneannesine sürpriz doğum günü partisi!.. 8

Anneannesi 85 yaşına basan oyuncu paylaşımına; “Daha nice sağlıkla güzel yaşlara” notunu düştü. Anneannesine düşkünlüğü sosyal medya paylaşımlarından belli olan oyuncu, yakın dostlarının katıldığı bir kutlama ile yeni yaşına basan anneannesine sürpriz yaptı.

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan anneannesine sürpriz doğum günü partisi!.. 9

Son aylarda hayranlarıyla sosyal medya paylaşımlarıyla bir araya gelen oyuncunun yeni projesi de merakla bekleniyor. Kimileri tarafından şarkı söylemesi üzerinden eleştirilen Farah Zeynep Abdullah, acıların kadını olarak bilinen ünlü şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan filmde çok başarılı bir oyunculuk sergiledi. Bergen filmi sinemalarda izleyiciyle buluştuktan sonra Disney Plus tarafından satın alındı. Film sinemalarda 10 hafta vizyonda kaldı ve 5.5 milyona yakın izlenme elde etti.