Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Seray Kaya’nın gözyaşları, Yıldız Çağrı Atiksoy’u da derinden etkiledi!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Seray Kaya’nın gözyaşları, Yıldız Çağrı Atiksoy’u da derinden etkiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy ikilisi yeni sezonda iki önemli diziyle atv ekranında hayranlarının karşısına çıkacak. Berk Oktay, pazartesi akşamları Seray Kaya ile birlikte Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başrolü olarak izleyicilerle 5 Eylül akşamı buluştu. Dizinin farklı hikayesi ilgi çekerken, Yıldız Çağrı Atiksoy da geçen yıl katıldığı Kuruluş Osman dizisinin dördüncü sezonunda da kadroda yer almaya devam edecek.

Malhun hatun karakteri ile Kuruluş Osman dizisinde başarılı bir çıkış sergileyen Yıldız Çağrı Atiksoy, atv’nin tanıtım çekimlerin de katılarak, dördüncü sezonda Burak Özçivit ile Özge Törer ile birlikte başrolde yer alacağını göstermiş oldu.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Seray Kaya'nın gözyaşları, Yıldız Çağrı Atiksoy'u da derinden etkiledi! 10

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çifti ise geçtiğimiz hafta kına geceleri ile magazin gündemini hareketlendirdi. Birçok hayranı ve arkadaşının bunu düğün sandığını dile getiren Yıldız Çağrı Atiksoy, nikanı 9 Eylül’de kıyacaklarını ve 10 Eylül’de de düğünlerinin gerçekleşeceğini sosyal medya hesabından duyurmak zorunda kaldı .

Hayranlarına gösterdikleri ilgi için teşekkür de eden oyuncu, “Sizi çok seviyorum, yıllardır gözünüzün önünde büyüdüğüm için ailenizin kızı olduğumu kalben biliyorum” diye mesaj yazdı.

5 Eylül Pazartesi günü yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisine nişanlısı Berk Oktay’ın da başrolde yer alması nedeniyle destek bulunan Yıldız Çağrı Atiksoy, instagram hesabından çeşitli paylaşımlar yaptı.

Nişanlısının canlandıracağı Fırat karakterini çok merak ettiğini belirten oyuncu, “Seni çok merak ediyorum Fırat” diye paylaşım yaptı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Seray Kaya'nın gözyaşları, Yıldız Çağrı Atiksoy'u da derinden etkiledi! 11

Oyuncu, ayrıca dizinin tüm ekibine de sıcak bir mesaj yolladı. Yıldız Çağrı Atiksoy, “Tüm ekibin eline, emeğine sağlık. Canı gönülden tebrik ediyorum. Yolunuz açık ve uzun olsun. Seray Kaya ders verdin, seninle ağladık” şeklinde mesaj yazdı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Seray Kaya'nın gözyaşları, Yıldız Çağrı Atiksoy'u da derinden etkiledi! 12

Seray Kaya’nın dizinin ilk bölümüne yansıyan ağlama sahnelerinden birçok izleyici gibi Yıldız Çağrı Atiksoy’un da etkilendiği bu mesaj ile anlaşılmış oldu.

Kadın dizisindeki Şirin karakteri ile büyük başarı kazanan Seray Kaya, daha sonra Kuruluş Osman ve Mahkum isimli dizilerde yer aldı.

Seray Kaya, yeni sezonda Bir Küçük Gün Işığı dizisinin kadın başrolü olarak yine etkileyici sahnelerle yeniden ekranlara dönüş yapmış oldu.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Seray Kaya'nın gözyaşları, Yıldız Çağrı Atiksoy'u da derinden etkiledi! 13

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çifti 9 Eylül’de nikah ve 10 Eylül’de düğün yaptıktan sonra çalışmalarına devam edecekleri için balayına çıkamayacak. Çift, balayını daha sonra yapacaklarını ifade ettiler.