Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus’taki projesi merakla beklenen Cansu Dere’den ilişkilerle ilgili çarpıcı açıklamalar!..

Disney Plus’taki projesi merakla beklenen Cansu Dere’den ilişkilerle ilgili çarpıcı açıklamalar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere, hem Türkiye’de hem de yurt dışında pek çok hayranı bulunan bir isim.

Kariyerinde parlak günler yaşayan güzel oyuncu, Vogue Dergisi’nin yeni sayısına çok özel açıklamalarda bulundu. İlişkiler konusuna değinen Cansu Dere, “Yalnızlık, kendin tercih ettiğinde şahane bir şey. Herkesin yalnız kalabilmesi lazım” dedi.

Özel hayatını kameralardan uzak yaşamayı tercih eden ve bugüne kadar ilişkilerini hep gözlerden uzak yaşayan ünlü oyuncu, “İnsanlar yalnız kalabilirse, mecburiyetten kurtulur. Mecburi ilişkiler olmaz hayatında; temiz ilişkileri olur. Sadece kadın-erkek ilişkisi için konuşmuyorum. Arkadaşlık ilişkileri de buna dâhil. Bütün ilişkiler için geçerli bu” şeklinde konuştu.

Disney Plus'taki projesi merakla beklenen Cansu Dere'den ilişkilerle ilgili çarpıcı açıklamalar!.. 7

Geçtiğimiz sezon final yapan Sadakatsiz, Türkiye’de olduğu kadar yurt dışında da büyük başarılar kazandı.. Oyuncunun İspanya’da yayınlanan Anne dizisinden sonra,  Sadakatsiz’in de yayınlanması Cansu Dere’yi özellikle bu ülkede popüler hale getirdi. Ayrıca Latin Amerika ülkelerinde de benzer bir durum yaşanıyor.

Sadakatsiz sonrasında ise hayranlarının merakla beklediği Cansu Dere, ABD’nin içerik devi Disney Plus platformunun ekran yüzlerinden birisi oldu. Platformun Türkiye tanıtımlarında da yer alan oyuncu yeni projesini dijital platform için çekecek.