Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisini izleyenleri mahveden sahneye yorum yağdı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisini izleyenleri mahveden sahneye yorum yağdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – atv’nin Bir Küçük Gün Işığı dizisi, ekrana gelmeye başladığından beri ilgiyle izleniyor. Dizide Berk Oktay ve Seray Kaya başrollerde yer alırken giderek bu ikiliden rol çalan Tuğçe Açıkgöz ile birlikte küçük oyuncu Azra Aksu da dikkatleri çekmeye başlamış durumda!

Seray Kaya’nın Elif karakterine hayat verdiği dizide Güneş’i oynayan Azra Aksu ile partnerliği, dizinin ayrıca çok beğenilen kısmı. Zira duygu seli yaşanan sahnelerle bir aşk hikayesinin önüne geçmiş durumda anne-kız olma hikayeleri. Anneliğin dünyaya bir bebek getirmekle değil, içten gelen bir durum olduğunu da ortaya koyuyor bu ikili!

Elif’in bir kaza sonrası kaybettiği eşi Hakan’ın bir başka kadından olan çocuğu her geçen gün daha da çok sahiplenişi, diziyi izleyenleri çok duygulandırıyor. Seray Kaya, başarılı oyunculuğu ile Elif karakterine çok yakıştırılırken, küçük oyuncu Azra Aksu da hiç konuşmadan, mimikleriyle o kadar güzel oynuyor ve duygularının yansıtıyor ki ikilinin sahnelerini izlemek ayrı bir keyif.

Bir Küçük Gün Işığı dizisini izleyenleri mahveden sahneye yorum yağdı! 7

Başlangıçta yaşadığı hayatın bir yalan üzerine kurulu olduğunu öğrenen Elif, kimsesiz kalan küçük kızı yetimhaneye vermeye kıyamayarak evine getirmişti. Nüfusa annesi olarak kendisinin yazılmış olmasıyla şaşkına dönen Elif, Güneş’in annesini ararken, şefkatiyle sardığı küçük kızın giderek annesi olmaya başladı!

Fırat’ın kız kardeşi Dila’nın DNA testi sonucu da annesi çıkmasıyla sarsılmasından sonra Elif ve Güneş’le daha çok vakit geçirdiği dizi, aile olma yolunda ilerleyen bir çiftin hikayesi aynı zamanda.

Annesi tarafından şiddet gören bir arkadaşını tutup eve getiren Güneş’in kaybolduğunu sanarak büyük üzüntü yaşayan Elif, onu görünce öyle bir duygu seli yaşadı ki ekran başındakiler de mahvoldu! Gözyaşlarının durmadığı bu sahnede Güneş ve Elif’in birbirlerine sarıldıkları anlar, Elif’in onun kaybolduğunu sandığındaki perişan hali, 5. bölümün en çok konuşulan sahnesi oldu.

Dizinin yeni bölümünü izleyenleri gözyaşlarına boğan bu kavuşma anı, herkesin içine dokundu. Güneş’i giderek daha çok sahiplenen Elif’in, bir kadının ‘kızınız mı?’ sorusuna ‘evet’ yanıtı vermesi, Güneş’i sevince boğdu. Annesi tarafından şiddet gören ve istenmeyen Güneş, yeni bir anne bularak onun şefkatine sığınan yaralı bir çocuk. İzleyici bu küçük kız ile onu annesinden daha çok seven Elif’in hikayesini çok sevdi. Sahneye gelen yorumlarda da izleyenlerin gözyaşlarını tutamadıkları mesajlar dikkatleri çekiyor.

Bu arada diziyi sette izleyen Seray Kaya ve minik oyuncu Azra Aksu’nun, kamera arkasında da hayli yakın oldukları görülüyor. Birlikte diziyi izlerken küçük oyuncunun, ablası Seray Kaya’nın kucağında olduğu görülüyor. Seray Kaya, rol arkadaşını, kamera arkasında da şefkatle sarmakta. İşte o anlardan kareler…