Ana sayfa Sosyal Medya Yıldız bunu da yaptı! Yasak Elma’da unutulmayacak bir Yıldız sahnesi daha kayda geçti!

Yıldız bunu da yaptı! Yasak Elma’da unutulmayacak bir Yıldız sahnesi daha kayda geçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Her hafta izleyenleri kahkahaya boğan bir yapım Yasak Elma. İçinde dram öğeleri bulunsa da absürt komedi tarzıyla ekran başındakileri her hafta güldürmenin dışında şaşırtmaya da devam ediyor! Dizinin hikayesinde yaşananlar için izleyici çoktan mantık aramayı bıraktı. Yaşanan her şeyi kabullenen izleyiciler, aynı zamanda ‘daha nasıl şaşırabiliriz?’ sorusunu her hafta alt üst eden gelişmelerle Yasak Elma’yı takip ediyor.

6. sezonuyla ekranda olan dizinin bu sezon sonunda biteceği konuşulmuştu. Diziyi izleyenler için son sezon olması ihtimali biraz üzücü. Ekranın bu güldüren yüzüyle eğlenceli dizisini bırakmak çok da kolay olmayacak! Dizi bittiğine ise arkada en çok Yıldız karakterinin birbirinden komik ve kahkaha attıran enteresan anları kalacak!

Her yorumu, her tavrı ile diziyi takip edenlerin özellikle çok keyif aldıkları Yıldız sahneleri, bölüm sonrasında sosyal medyada da çokça konuşuluyor. Dizinin bu hafta Pazartesi akşamı ekrana gelen 149. bölümünde de bir sahne vardı ki diyaloglar izleyenleri yerlere yatırdı!

Yıldız bunu da yaptı! Yasak Elma'da unutulmayacak bir Yıldız sahnesi daha kayda geçti! 8

Yine ilginç tepkileri ve sözleriyle Yıldız, ekran başındakilere eğlenceli ve unutulmayacak anlar yaşattı! Çocuklarıyla oynarken Aysel’in yalının önünde dalgıçlar olduğunu söylemesi ile ayağa kalkan Yıldız, öyle bir tepki verdi ki izleyenler kahkaha ile yerlere yattı!

Annesinin sabahtan beri denizde bir şeyler aradığını söylemesinin ardından telaşla evin önüne çıkan Yıldız, dalgıçlara bağırmaya başlıyor. Arama yapan dalgıcın duymaması üzerine de eline taş alıp atan Yıldız, yine bu ilginç hareketi ile güldürürken Aysel’in “Yıldız hanım vurdunuz!” tepkisine “Sanki Roma mızrağı ile vurdum, ne olacak küçücük taştan!” sözleri de ayrıca kahkaha attırdı.

Yıldız bunu da yaptı! Yasak Elma'da unutulmayacak bir Yıldız sahnesi daha kayda geçti! 9

İzleyenlerin Yıldız’ın diyaloglarına bayıldığı sahnelerden birisi olan bu sahnede dalgıca “Benim denizime giremezsiniz. Benim denizimde ne arıyorsunuz. Ayıp ya, insanın evinin önünde ne yapıyorsunuz?” şeklindeki sözleri ve tavrı da ayrıca komik bir sahneydi.

Aynı anda sesleri duyup çıkan Doğan’a dalgıcın “Komşunuz bize taş attı” sözlerine Yıldız’ın “Uyarı atışıydı o” yanıtı ve tavırları da izleyenlerin sahneyle ilgili eğlenceli yorumlar yapmasına neden oldu. Dalgıcın belediyeden geldikleri ve denizdeki plastikleri topladıkları sözlerine de “O zaman Ayselcim sen de temizlik kovanı al da yardım et onlara” yanıtı da yine çok güldürdü.

İşte o çok beğenilen ve kahkahalar attıran sahne…