Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başarısı da Esra Dermancıoğlu’nun yüzünü güldürmeye yetmedi!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başarısı da Esra Dermancıoğlu’nun yüzünü güldürmeye yetmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok dizi oyuncusu erken biten yapımlarla talihsizlik yaşarken, Esra Dermancıoğlu’nun içinde bulunduğu projelerin genellikle uzun süreli olması dikkat çekici bir detay. Oyuncu, bundan önce Bir Zamanlar Çukurova isimli atv dizisinde rol almıştı.

Şimdi ise yine aynı ekranda bu sefer Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Ümran karakterini canlandıran oyuncu, yine harika bir iş çıkartıyor. Karakter yaratma konusunda özellikle kötü kadın rollerinde çok başarılı bulunan oyuncu, özel yaşamında ise mütevazi ama renkli bir kişiliğe sahip.

Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini eğlendiren oyuncu, sette yoğun bir şekilde dizinin başarısı için ter döküyor. 2022 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız şu dönemde, Esra Dermancıoğlu biraz da pandeminin etkisiyle bu yılın kötü geçtiğini söyledi.

Ünlü oyuncu, “Hepiniz tükenmiş gözüküyorsunuz, benimle beraber. Bir şey yok, aynı, hastalıklar, kötü bir yıl geçirdik” diye konuştu.

Fikir hırsızlığının Türkiye’de büyük bir sorun olduğunu ifade eden Esra Dermancıoğlu, “Fikir hırsızlığını engellemek için ne yapılabilir, bunlarla ilgili konuşmak lazım” dedi.

Başından fikir hırsızlığı ile ilgili bir olay geçtiğini ve bunun dışında hiçbir şey düşünemediğini anlatan oyuncu, yazdığı bir senaryonun çalınmasına çok kızdı.

Oyuncu, “Instagram’da belki delirmiş gibi gözüksem de, aslında çalanın şuursuzluğu ve deliliği. Bunlar konuşulmalı. Bir senaryo, bir proje. Bu bana çok dokundu. Buna ben çok üzüldüm” şeklinde konuştu.

Telif davalarının uzun sürmesi nedeniyle hukuk yoluna başvurmayan oyuncu, eleştirilerini sosyal medyada yapmayı tercih etti.