Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Los Angeles pozlarıyla nefes kesti!..

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Los Angeles pozlarıyla nefes kesti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, Elle Dergisi’ne verdiği Los Angeles pozlarıyla nefesleri kesti.

Derginin Aralık ayı sayısı için  dünyaca ünlü moda markası Dior’un 2023 Resort koleksiyonuyla objektif karşısına geçen oyuncu pozlarını instagram hesabında da yayınladı.

Çekimleri geçen yaz Ayvalık’ta yapılan  Zeytin Ağacı isimli dizisi Temmuz’da Netflix’te yayınlanır yayınlanmaz büyük ses getiren oyuncu, fotoğraflarıyla hayranlarından kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Los Angeles pozlarıyla nefes kesti!.. 8

Elle Dergisi’nin Aralık sayısında oyuncu için şu ifadeler kullanıldı; “Yaşadığı her an ve deneyimle kendini tanıma yolculuğunda yeni keşifler yapan, dün olduğu insandan bugüne göçen, dönüşen ve gelişen bu derin ruhlu kadının dantel yelpazenin arkasından bize bakan gözlerindeki anlama kapılmamak, kurşuni bulutlardan sızan bir parça güneş ışığıyla aşk yaşayacak kadar coşkulu hayat heyecanına imrenmemek elde değil.”

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Los Angeles pozlarıyla nefes kesti!.. 9

İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizide Zeytin Ağacı dizisinde ‘Ada’ karakterine hayat veren oyuncu rol arkadaşı şarkıcı Murat Boz’la da güzel bir uyum yakaladı. Öte yandan Zeytin Ağacı’nın ikinci sezonunun da çekileceği haberi Tuba Büyüküstün’ün hayranlarını oldukça mutlu etti.