Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece Yasak Elma’ya yeni imajıyla geri dönüyor!.. Heyecan dorukta!..

Eda Ece Yasak Elma’ya yeni imajıyla geri dönüyor!.. Heyecan dorukta!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların entrikası bol, kahkaha dolu yapımı Yasak Elma, Fox TV’de 5 sezondur ilgiyle izleniyor. Dizide 5 sezon boyunca ‘Yıldız’ karakterini canlandıran oyuncu Eda Ece, dizinin 6. sezonuyla çok yakında yeniden ekranlarda olacak.

Ünlü oyuncu, dizinin yeni sezon çekimlerinin bu hafta başlayacağını instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Eda Ece’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni sezon için imajını da yenilemesi dikkat çekti.

Paylaşımına; “Saçlar hazır, sezonu açıyorum bu hafta!” notunu düşen oyuncunun fotoğrafında, saçlarının epey uzadığı görülüyor. Bu durum dizinin yeni sezona zaman atlamasıyla başlayacağı ihtimalini akla getirdi.

Eda Ece Yasak Elma'ya yeni imajıyla geri dönüyor!.. Heyecan dorukta!.. 7

Eda Ece,  daha önce yaptığı açıklamada “Yasak Elma, Ekim ayına kadar toplanmayacak. Ekim ayına kadar boşum. Bir final sezonu yapmak için ekim ayında toplanıyoruz. Hak ettiği finali yapalım Yasak Elma’ya sonrasına bakacağız” açıklamasında bulunmuştu. Ancak dizinin çekim başlangıç tarihi öne alındı.

Eda Ece’nin paylaşımından Yasak Elma ekibinin bu hafta sete çıkacağı anlaşılıyor. Ayrıca altıncı sezonun final olacağı da artık netleşti. Bu durum da dizinin son sezonu olması bakımından izleyenleri üzecek bir başka gelişme oldu. Eda Ece, Yasak Elma dizisinin altıncı ve son sezonunda da yine başrolde yer almaya devam edecek