Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisi izleyiciye, sevgi kan bağından mı gelir yoksa kalpten mi sorusunu soracak!

Bir Küçük Gün Işığı dizisi izleyiciye, sevgi kan bağından mı gelir yoksa kalpten mi sorusunu soracak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı’nın çekimlerine uzun süre önce İtalya’da başlandı. Son dönemin başarılı oyuncusu Seray Kaya’nın çok farklı bir rolle izleyici karşısına çıkacağı dizisi izleyiciye sevginin kan bağından mı yoksa kalpten mi geldiğini sorgulatacak.

Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde kocasını bir kazada kaybeden Elif isimli bir karakteri canlandıracak. Kocasının kaybıyla Elif’in hayatı ters yüz olacak. Seray Kaya dizide bir trafik kazasında kaybettiği kocasının bir kızı olduğunu öğreniyor ve ona annelik etmeye hazırlanıyor.

Tanıtımlarından anlaşıldığı kadarıyla izleyiciye bol bol gözyaşı döktürecek olan dizide Seray Kaya’nın canlandırdığı Elif, kocasının başka bir kadından doğan kızına sahip çıkacak. Dizi Elif ve küçük kız çocuğunun dram yüklü ilişkisine yoğunlaşacak.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi izleyiciye, sevgi kan bağından mı gelir yoksa kalpten mi sorusunu soracak! 7

NGM Media tarafından hazırlanan dizinin hikayesini Evren Heptürk yazdı. Dizinin yönetmeni de çok iddialı. Bir Küçük Gün Işığı dizisinin yönetmenliğini üstlenen Emre Kabakuşak; Hayaller ve Hayatlar, Kaderimin Oyunu, Sefirin Kızı, Sen Anlat Karadeniz gibi unutulmaz yapımlara imza attı. Emre Kabakuşak Netflix’te yayınlanan ve büyük ses getiren Aşk Taktikleri filminin de yönetmeniydi.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Seray Kaya’ya Berk Oktay eşlik edecek. Berk Oktay en son Yasak Elma dizisiyle ekrana geliyordu. İzleyiciler Seray Kaya ve Berk Oktay partnerliğini şimdiden çok beğenirken dizinin yayınlanacağı günü iple çekiyor.

Dizinin dikkat çeken bir oyuncusu ise Şerif Sezer. Usta oyuncu Bir Küçük Gün Işığı’nın en deneyimli ismi olarak karşımıza çıkacak. Yeni dizide Ümran karakterini canlandıracak olan oyuncu en son Benim Adım Melek ile izleyici karşısına çıkmıştı.