Ana sayfa Sosyal Medya Senden Daha Güzel’in Efsun ve Emir’i bu pozlarıyla çok konuşulacak!..

Senden Daha Güzel’in Efsun ve Emir’i bu pozlarıyla çok konuşulacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’nin yaz dizisi Senden Daha Güzel’de partner olan Cemre Baysel ve Burak Çelik ikilisi güzel bir uyum yakaladı.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Ersoy Güler’in, senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu’nun üstlendiği Senden Daha Güzel, romantik komedi hikayesiyle izleyenleri fazlasıyla etkiledi.

Cemre Baysel ve Burak Çelik çifti Episode Dergisi için objektif karşısına geçti. Dergiye çarpıcı pozlar veren iki ünlü isim de pozlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştılar.

Senden Daha Güzel'in Efsun ve Emir'i bu pozlarıyla çok konuşulacak!.. 9

Cemre Baysel fotoğraflarını, “Canım partneriiiiim. Şahane bir çekim yaptık! veee canım ekip ellerinize sağlık harikaydınız” notuyla yayınladı. Oyuncular dizide ‘Emir’ ve ‘Efsun’ karakterlerine hayat veriyor.

Senden Daha Güzel, ilk yayınlanmaya başladığında, yakışıklı oyuncu Burak Çelik’in kaslı vücudunun çok ön plana çıkmasıyla ilgili olarak  eleştiri oklarının hedefinde yer almıştı.

Senden Daha Güzel'in Efsun ve Emir'i bu pozlarıyla çok konuşulacak!.. 10

Yaz ekranlarını şenlendiren, Fox TV’nin sevilen dizisinde Cemre Baysel ve Burak Çelik ikilisine başrolde tecrübeli isimler Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak ve Berat Yenilmez eşlik ediyor. Dizide ayrıca, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner, Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu ve Şafak Pekdemir gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Senden Daha Güzel'in Efsun ve Emir'i bu pozlarıyla çok konuşulacak!.. 11

Fox TV ekranında Salı akşamları izleyicilerle buluşan Senden Daha Güzel’in kış sezonunun gelmesiyle birlikte yayın günü de değişti. Dizinin, 3 Eylül Cumartesi günü ile birlikte yeni gününde yayınlanacağı Fox TV tarafından resmen duyuruldu.