Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Litre Gözyaşı 14. Bölüm Fragmanı İzle! Cihan’ın hayatını değiştiren olay!

Bir Litre Gözyaşı 14. Bölüm Fragmanı İzle! Cihan’ın hayatını değiştiren olay!

tarafından ker_def

Bir Litre Gözyaşı 14. Bölüm Fragmanı yayında! Cihan’ın hayatı kendisini çok şaşırtan bir olay yüzünden tamamen değişiyor! Bir süredir dizilerin yeni bölümlerinin reklamların azlığı nedeniyle yayınlanmaması nedeniyle izleyicilerin durumdan bir hayli rahatsızdı. Bir Litre Gözyaşı dizisi de ekrana ara veren yapımlardan idi. Videodan 27 Ocak Pazar günü ekrana gelecek olan 14. yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Peki 14. yeni bölümde neler olacak? Mahir ve Cihan’ın yaşadıkları olay sonrasında hayatlarında tüm dengeler değişiyor. Cihan, kalbinden atamadığı Mahir’in öldüğünü düşünerek kendisini cezalandırırcasına Ali’yle evleniyor. Fakat Cihan, öldüğünü zannettiği Mahir’i tesadüf eseri yolda görünce büyük şok yaşıyor ve Mahir’in izini sürmeye başlıyor. Fakat, tüm arayışları olumsuz sonuçlanıyor. Bu sırada çalıştığı şirketin diğer ortağı Kerem ile karşılaşan Cihan şok yaşıyor. Çünkü, Kerem çok sevdiği aşkı Mahir’in birebir benzeridir. Mahir ölmedi mi? Kerem kim? Cihan neler yaşayacak?

Bir Litre Gözyaşı 14. Bölüm pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

Yapım: Med Yapım – Mf Yapım

Yönetmen : Serhan Şahin

Senaryo: Hayal Taciri

Uygulayıcı Yapımcı: Şelale Baskıcı

Oyuncular : Miray Daner (Cihan Yürekli), Tolga Tekin ( Muzaffer Yürekli), Helin Kandemir (Elif Yürekli), Görkem Mete Demir (Deniz Yürekli), Revna Çolak (Eda Yürekli), Mert Yazıcıoğlu (Mahir Yetkin)