Ana sayfa Dizi İzle Bir Litre Gözyaşı 14. Bölümün Özetini İzle! İzleyiciler gördüklerine inanamadı!

Bir Litre Gözyaşı 14. Bölümün Özetini İzle! İzleyiciler gördüklerine inanamadı!

tarafından ker_def

Bir Litre Gözyaşı’nın 27 Ocak Pazar günü yayınlanan 14. yeni bölümünde Cihan, mutlu bir evlilik hazırlığındayken hayatı alt üst oluyor. Videodan dizinin 14. bölümünün özetini izleyebilirsiniz.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi, sezon arasından sonra bambaşka bir konseptle ekrana döndü. Ancak diziyi takip edenler internette neler olduğunu öğrenmek için aramalar yapmaya başladı.Sanem Çelik’in oynadığı Cihan’ın annesi Figen’in öldüğü ortaya çıktı. Annesi Güzin ile birlikte yan yana mezarlarda yatan Figen’in neden öldüğü merak konusu oldu.

Dizi, sezon arasında reytinglerinin düşük olması nedeniyle konsept değişikliğine gitmişti. 5 yıl sonrasına zaman atlaması yaşandı. Cihan üniversiteyi bitirmiş, Mahir ölmüş, Figen ve Güzin ölmüştü.

Mezar taşlarında aynı gün mü öldükleri, bir kaza mı geçirdikleri anlaşılamadı. Çünkü ölüm tarihleri mezardaki çiçeklerle kapatılmıştı.

Bu konuyla ilgili dizinin devamında bir açıklama yapılacak mı, yoksa muallakta mı bırakılacak hep birlikte göreceğiz.

Bu arada Mahir’in tam olarak nasıl öldüğü anlaşılamadı ama Cihan’ın “O klübeden çıkmasına izin vermeseydim, Mahir ölmeyecekti” sözleri dikkat çekti. Papatya’nın “Mahir, sana yardım getirmek için gitti” sözünden ikisinin bir yerde mahsur kaldıkları ve Mahir’in yardım getirmek için gittiği ve sonrasında öldüğü ya da öldü sandığı anlaşıldı.

Ancak Kerem ismiyle dizide yer alacak kişi ise yine Mert Yazıcıoğlu! Tanıtımda Mahir’in Kerem diye tanıtılmasıyla herkesin kafası karıştı!

Aslında Mahir ölmedi ve Kerem olarak yıllar sonra geri mi dönüyor, yoksa bir benzerlik mi, ikizi mi var?

Şimdi herkes bu soruyu merak ediyor…

Mahir, Cihan’ın çalıştığı şirketin ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak geri dönüyor. Ancak ismi Kerem.

Cihan’ın ismini duyduğunda hiç bir tepki vermemesinden, hafızasını kaybettiğini düşünen izleyiciler, sosyal medyada bu şekilde yorumlar yapıyorlar.

Gerçekten durum böyle mi, o yüzden mi Cihan’ın ismini duyduğunda ve onu gördüğünde hiç bir tepki vermedi henüz bu konu açıklık kazanmadı. Ancak gelecek bölümlerde bu konuya nasıl bir açıklık getirileceği büyük merak konusu oldu.

Bir Litre Gözyaşı dizisi artık gençlik dizisi olarak devam edecek. Cihan’ın hastalığının ise durdurulduğu ve ilerlemediği ortaya çıktı.

Diziden Figen, Güzin karakterlerinin Cihan’ın arkadaşı Hande ile birlikte 6 kişi daha ayrıldı.

Hande’yi oynayan Nur Berfin Çiroğlu ise Bizim Hikaye dizisinde Barış’ın kardeşi Merve olarak ortaya çıkmıştı geçtiğimiz hafta.

Diziden ayrılan kişilerle ilgili Bir Litre Gözyaşı dizisinin sosyal medya hesabından kısa bir video yayınlandı.

14. BÖLÜM DETAYLARI ŞÖYLE:

Cihan ve Mahir’in dağ evinde yaşadıkları felaket sonrası hayatları tamamen değişmiştir. Mahir’in kaybının ardından, annesi Figen’in ölümüyle sarsılan Cihan ve ailesi yaşadıkları acıları geride bırakmıştır. Hayatına yeniden bir başlangıç yapan Cihan, Mahir’e olan aşkını kalbine gömmüş ve Ali’yle evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Ne olursa olsun hayata devam etmek gerektiğine inanan genç kız sevindirici haberini ise doktorundan alıyor.

Hastalığının iyiye gittiğini ve sağlığının düzeldiğini öğrenen Cihan, hayata daha da sıkı sıkı sarılıyor. Mutlu bir evlilik hazırlığı yapan Cihan’ın hayatı, renk uzmanı olarak çalıştığı tekstil firmasını satın alan yeni patronu Kerem’in hayatına girmesiyle yeniden darmadağın olacaktır.

Güçlü ve başarılı iş adamı olarak Cihan’ın hayatına giren Kerem, Cihan’ın hayatını nasıl etkileyecek?