Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisindeki olay sizin başınıza gelse ne yapardınız?

Bir Litre Gözyaşı dizisindeki olay sizin başınıza gelse ne yapardınız?

tarafından ker_def

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Muzaffer olarak izlediğimiz Tolga Tekin, dizi setiyle tiyatro sahnesi arasında mekik dokuyor.

Dizinin reytinglerinin düşük olması ise Kanal D’yi şoke etmişti. Yüksek reyting beklenen projenin 4. bölümü ekrana geldi. Ancak reyting hep beklentilerin altında kaldı. Dizinin 5. bölümü 4 Kasım Pazar günü yani bu akşam Kanal D ekranında olacak. Kanalın diziyi 11 Kasım’da ekrana gelecek 6. bölümüyle yayından kaldıracağına yönelik bilgiler var ama kanalın yeni bir plan uygulayarak diziyi kurtarmaya çalıştığı belirtiliyor.

Bir hayli yoğun tempoda çalışan Tolga Tekin, Hürriyet gazetesinin sorularını yanıtladı.

Dizinin senaryosunu çok beğendiğini ve kendisini etkilediği için rolü kabul ettiğine değinen Tekin, “Şunu söyleyebilirim ki, bu yaz okuduğum senaryolar arasında en çok beğendiğim ve beni etkileyen proje bu oldu. Hemen menajerimi aradım, en kısa zamanda yapımcı ve yönetmenle buluşmak istediğimi söyledim. Buluştuk, görüştük ve anlaştık” ifadelerini kullandı.

Bir Litre Gözyaşı dizisindeki olay sizin başınıza gelse ne yapardınız? 7

Ünlü oyuncu canlandırdığı karakterden etkilendiğini belirtti ve şöyle konuştu:

“Muzo diyelim lütfen (gülüyor). 40’lı yaşlarda, dört çocuklu bir aile babası. Âşık olduğu kadınla erken yaşta bir evlilik yapıyor. Evlatlık olduğu için ailesine son derece düşkün, karısına sadık bir adam. Evin enerji ve mizah kaynağı diyebiliriz. Çocuklarıyla çocuk olabilen, onların mutluluğu için her şeyi yapabilen, mantığından çok duygularıyla hareket eden bir adam. Yufka yürekliliği, fedakarlığı, bağlılığıyla tam anlamıyla örnek bir baba, güzel bir adam.”

Anlatılan hikayenin gerçek bir hayat hikayesi olmasından çok etkilendiğine değinen Tolga Tekin, bu sayede canlandırdığı karakterle empati kurabilmesinin daha kolaylaştığını anlattı.

Tekin, “Bu kabusu günün birinde hepimiz yaşayabiliriz diyor, o gözle okuyorsunuz senaryoyu. “Ben olsam ne yapardım?” sorusunun en çok sorulduğu senaryolardan biri bu. Devamlı bir şeyleri sorguluyorsunuz; kaderi, vicdanınızı, niyetinizi…” şeklinde konuştu.