Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Mucize Olsun hangi çok sevilen diziye benzetildi?

Bir Mucize Olsun hangi çok sevilen diziye benzetildi?

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
FOX TV’nin yeni başlayacak olan dizisi Bir Mucize Olsun’un üçüncü tanıtımı yayınlandı.

Yapımcılığını Pastel Film adına Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün yaptığı, yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın üstlendiği, senaryosunu Can Sinan’ın yazdığı, başrollerini Furkan Palalı ve Su Kutlu’nun paylaştığı dizi çok yakında Fox TV ekranlarında olacak.

Dizinin konusu:

Çukurdere’nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude’nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi bir yaşam sürmektedir. Sefalet ve umutsuzluk içinde geçen günlerden bir gün kapılarını Yiğit adında genç bir avukat çalar. Gerçek anne babasının kim olduğunu bilmeyen Damla’ya dedesinin ülkenin sayılı zenginlerinden biri olan Azim Sancaktar olduğunu ve ona yeni bir hayat vermek istediğini söyler. Yiğit getirdiği haberle Damla’ya zorluklarla dolu bambaşka bir dünyanın kapılarını açmakla kalmayacak ona aşık da olacaktır.

Bir Mucize Olsun hangi çok sevilen diziye benzetildi? 7

Dizi yayınlanan tanıtımlarıyla, geçtiğimiz yıl yayın hayatına veda eden başrollerini Ezgi Asaroğlu, Keremcem ve Ceren Moray’ın paylaştığı “O Hayat Benim” dizisine çok benzetildi.

O Hayat Benim’de Bahar’ın fakir bir ailenin evlatlık kızı olmasıyla başlayan hikaye bu dizide de Damla’nın hikayesini andırıyor.

İzleyenler ise bu konuyla ilgili: “Dizi O Hayat Benim’e çok benziyor!”, “Kızı Ceren Moray’a çok benzettim!”, “Efsun’a bir tek ben mi benzettim bu kızı!”, “O Hayat Benim gibi bir şey!” gibi yorumlar yaptılar.

Henüz yayın günü ve saati belli olmayan dizinin gerçekten O Hayat Benim’e benzeyip benzemeyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte dizinin 3. tanıtımı: