Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Peri Masalı dizisi final olsa dert, devam etse ayrı bir dert!

Bir Peri Masalı dizisi final olsa dert, devam etse ayrı bir dert!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Peri Masalı dizisi Fox TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanıyor. Dizinin 6 bölümü geride kaldı ve reytingler yükselmiyor. Dizinin finale doğru adım adım gittiğini herkes görüyor. Ancak Fox TV, geçen sezonlarda elde ettiği tecrübe sonrası dizileri yayından kaldırma konusunda o kadar da cesur değil.

İzleyicilerin artık kanaldaki yapımlara sadakatinin azalmasına neden olan arka arkaya final kararları sonrasında Fox TV’nin imajı ciddi bir yara aldığı için artık dizilere daha fazla şans tanıması ve zararı göze alması gerekiyor. Bir Peri Masalı dizisi de çarşamba akşamları rakipleri ile rekabet etmekte zorlanıyor. Hikaye noktasında başladığı yerden tam tersi istikamete doğru ilerleyen dizide, senaristlerin çabaları da şimdilik sonuç vermiş değil.

Alina Boz’un canlandırdığı ve kısa sürede zengin olup bambaşka bir hayat yaşamak isteyen Zeynep karakteri gitti, doğruluğa inanan, duygusallığı artan yeni bir karakter geldi. Tabii ki hikayedeki bu değişimin nedeni, izleyici ilgisinin artışını sağlamak. Ancak bunun gerçekleşmesi çok zor. Çünkü, Çarşamba akşamları birbirinden farklı ve kaliteli diziler yayınlanıyor ve reyting elde etmek kolay değil.

Bir Peri Masalı dizisi final olsa dert, devam etse ayrı bir dert! 7

Bir Peri Masalı dizisini Fox TV yayından kaldırıp da yerine yeni bir dizi koysa, sonuçların çok iyi olacağına yönelik bir garanti yok. Örneğin, perşembe akşamları Mahkum dizisi yayından kaldırıldı ama Darmaduman dizisi de düşük reytingler alıyor. Yani Mahkum dizisi yerinde kalsa belki de kanal için daha iyi olabilirdi.

Sonuç olarak, Fox TV için Bir Peri Masalı dizisini yayından kaldırmak izleyicileri kızdırma ve imaj kaybı noktasında bir sıkıntı. Ancak aynı zamanda düşük reytingler ile de zarar ortaya çıkıyor.

Fox TV, eski sezonlardaki kadar cesur bir şekilde dizileri yayından kaldırmıyor ve bu izleyicilerin işine yarıyor.