Ana sayfa Sosyal Medya Caner Topçu, yaz aylarından kalma paylaşımıyla sosyal medyayı ateşe verdi!..

Caner Topçu, yaz aylarından kalma paylaşımıyla sosyal medyayı ateşe verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay –Oyuncu Caner Topçu, geçtiğimiz sezon TRT1’de yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı adlı dizide canlandırdığı ‘İlyas Reis’ karakterinden sonra, yeni sezonda Star TV dizisi Duy Beni ile ekrana geldi.

Perşembe akşamları Star TV ekranında izleyiciyle buluşmaya devam eden Duy Beni adlı dizide ‘Kanat’ karakteriyle başrolde yer alan genç oyuncu Caner Topçu bu diziyle birlikte şöhret oldu.

Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme gelen yakışıklı oyuncu, diziden sonra takipçi sayısını da artırdı. Instagram’da 2.3 milyon takipçisi bulunan Caner Topçu, son paylaşımlarıyla ‘sosyal medyayı ateşe verdi!’ desek abartmış olmayız.

Caner Topçu, yaz aylarından kalma paylaşımıyla sosyal medyayı ateşe verdi!.. 8

Deniz kenarından pozlarını art arda sıralayan oyuncunun fotoğraflarına kısa sürede binlerce yorum yapıldı. Bazı takipçileri ise oyuncunun yazın kış, kışın da yaz fotoğrafları paylaştığına dikkat çekti. Caner Topçu’nun paylaşımlarına takipçileri tarafından, “Seni çok seviyorum” şeklinde çok sayıda yorum yapıldı.

Caner Topçu, yaz aylarından kalma paylaşımıyla sosyal medyayı ateşe verdi!.. 9

Duy Beni dizisindeki partneri Rabia Sortürk’le de güzel bir uyum yakalayan Caner Topçu dizide canlandırdığı ‘Kanat’ karakteriyle çok sevildi. Soytürk’ün ‘Ekim’ karakterine hayat verdiği dizide ikili, sezonun en başarılı dizi çiftlerinden birisi olarak kabul ediliyor.

Fragmanları ve bölümleri Youtube üzerinden rekorlar kıran bir dizi olarak çok konuşulan Duy Beni, her bölümüyle ayrıca sosyal medyada da en çok dikkat çeken yapımlar arasında yer almakta.