Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel’in Halit Ergenç itirafı; ‘Halit Benim hayatımda vazgeçilmezdir’

Bergüzar Korel’in Halit Ergenç itirafı; ‘Halit Benim hayatımda vazgeçilmezdir’

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz haftalarda tek kişilik oyunu Kızlar ve Oğlanlar ile sahnelere geri dönen ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Elle Türkiye Dergisi’ne verdiği röportajda eşi, ünlü oyuncu Halit Ergenç’e olan aşkını anlatırken son derece duygusal ifadeler kullandı.

Meslektaşı Halit Ergenç ile evliliğinden üç çocuğu olan Bergüzar Korel dergiye verdiği röportajda;”Halit benim hayatımda vazgeçilmezdir. Onunla tanıştığımdan beri beni en etkileyen yanı hayata olan tutkusu, hoşgörüsü, yapıcılığı ve nahifliği oldu” sözleriyle dikkat çekti.

Güzel oyuncu eşine olan hayranlığını şu sözlerle ifade etti; “Her şeyi seviyor, masadaki tabak takımından tutun da denizin dibindeki yosuna kadar her şeye karşı coşkulu bir sevgisi var Halit’in. Meyve veren bir ağaç gördüğünde kim ne der diye hiç düşünmeden o ağaca tırmanıyor oluşu bana çok mutluluk veriyor. Onun o özgür ruhuna çok hayranım.”

Bergüzar Korel'in Halit Ergenç itirafı; 'Halit Benim hayatımda vazgeçilmezdir' 8.

Dergiye birbirinden çarpıcı pozlar veren Bergüzar Korel röportajda, kadın bedeninin sürekli malzeme olması, özellikle sosyal medyadaki mükemmellik beklentisi hakkındaki görüşlerini de anlattı.

Bergüzar Korel'in Halit Ergenç itirafı; 'Halit Benim hayatımda vazgeçilmezdir' 9

“Sadece ekranda ve göz önünde olduğun için dayatılan herhangi bir şeyi doğru bulmuyorum” şeklinde konuşan oyuncu, “Bir yetişkin bedenine ne yapmak istiyorsa yapar; kendi kararıdır, kimse karışamaz. Mükemmel olma algısından korumamız gereken yegane varlık çocuklarımız! Onlara sadece fizikleriyle var olmadıklarını, birey olarak çok daha değerli olduklarını anlatabilmeliyiz” dedi.