Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Peri Masalı dizisi Fox TV’nin strateji değiştirmesi için uygun fırsat sunuyor!

Bir Peri Masalı dizisi Fox TV’nin strateji değiştirmesi için uygun fırsat sunuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Alina Boz ile Tarık Emir Tekin ikilisinin başrolünde yer aldığı Bir Peri Masalı dizisi, çarşamba akşamları reytinglere yenilen, izleyici ilgisini yeterince üzerine çekemeyen bir yapım olarak biliniyor. Dizinin erken final yapmasını bekleyenler çok. Hatta 6. bölüm için böyle iddialar ortaya atılmıştı ama Fox TV’nin ne yapacağını artık kestirmek zor.

Birçok önemli yapım ortaya koymasına rağmen Fox TV’nin dizi izleyicilerinin antipatisini kazanmış olması ve bunun bir türlü kırılmamasının yol açtığı sorunlar devam ediyor. Bir Peri Masalı dizisi de çarşamba rekabetinde reytingleri ile Fox TV’nin hedeflerinin çok uzağında bulunuyor. Kanal yönetiminin önemli şirketlere 10 yeni dizi siparişi verdiğinin de ortaya çıkması, Yasak Elma dışındaki dizilerden memnun olmadığı ve yeni yapımların bir bir ekrana gelebileceği mesajını veriyor.

Mahkum dizisine final yaptıran ama yerine koyduğu Darmaduman dizisinden en azından ilk bölüm itibariyle tam da beklediğini alamayan bir Fox TV gerçeği var. Dizi izleyicileri, beğendikleri projeler olsa bile ‘nasıl olsa hemen yayından kaldırılır’ düşüncesi ile kanala antipati sergiliyor.

Bir Peri Masalı dizisi Fox TV'nin strateji değiştirmesi için uygun fırsat sunuyor! 7

Bunu kırmanın en önemli yolu izleyici güvenini yeniden kazanmak. İşte Bir Peri Masalı dizisi bu noktada Fox TV için strateji değiştirmek için iyi bir fırsat sunuyor. Çarşamba rekabetinde; Kuruluş Osman, O Kız, Gecenin Ucunda, Tuzak, Hayat Bugün gibi çok önemli yapımlar bulunuyor.

Böyle zorlu bir rekabet içine Fox TV hangi diziyi koyarsa koysun Bir Peri Masalı’nın elde ettiği reytinglerden çok daha iyisini alacağının bir garantisi yok.

En azından diziyi makul bir süre sürdürerek, hikayenin akmasına izin vermek ve düşük reytinglere rağmen projenin arkasında duracağı izlenimini veren adımlar atmak Fox TV için bu dönemde belki de iyi reytingler almaktan çok daha önemli bir sonuç verecektir.

Çünkü, izleyicilerin güvenini birçok dizisine erken final yaptırarak kaybettikten sonra yüksek reytingler beklemek ne kadar gerçekçi değil ise, yeni diziler yayınlayarak milyonlarca izleyicide açtığı yarayı tamir etmeye çalışmak da o oranda akılcı değil.

Bakalım Fox TV, Bir Peri Masalı dizisini daha ne kadar taşıyabilecek? Dizinin hikayesi güçlenirken, izleyici ilgisinin artması da kimseyi şaşırtamamalı.