Ana sayfa Sosyal Medya Murat Ünalmış’tan babasıyla beraber duygusal paylaşım!..

Murat Ünalmış’tan babasıyla beraber duygusal paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2018-2021 yılları arasında ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da canlandırdığı ‘Demir Yaman’ karakteriyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Murat Ünalmış, dizinin 3. sezonunun finalinde izleyiciye veda etmişti.

O günden bu yana ekranlarda yer almayan oyuncuyu hayranları bir hayli özledi. Kapadokya’da bir mekan işleten oyuncu tüm enerjisini bu işe harcadığı şu dönemde sosyal medya vasıtasıyla hayranlarıyla biraraya gelmeyi de ihmal etmiyor.

Instagram’da özel hayatından ve iş yaşamından kesitler paylaşan oyuncu, son paylaşımında babasının doğum gününü kutladı.

Murat Ünalmış'tan babasıyla beraber duygusal paylaşım!.. 7

Babasının doğum günü 29 Ekim Cumhuriyet bayramına denk gelince, oyuncu da sosyal medyada çifte bayram yaptı. Ünlü oyuncu, babası Selim Ünalmış ile birlikte yer aldığı fotoğraf karesinin altına; Ne güzel bir gün.. İyi ki doğdun canım babam. Yaşasın Cumhuriyet!..” yazdı.

Murat Ünalmış’ın paylaşımı hayranlarından kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Takipçileri fotoğrafın altına; “Ne güzel bir kare” ve “Allah uzun ömür versin” şeklinde yorumlarda bulundular. Oyuncu geçtiğimiz günlerde de sosyal medyada, klarnet çaldığı bir videoyu paylaşmış ve hayranlarından övgü dolu yorumlar almıştı.