Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan yeteneğiyle göz kamaştırıyor!..

Hafsanur Sancaktutan yeteneğiyle göz kamaştırıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan Fox TV ekranında 27 Ekim perşembe akşamı ekran yolculuğuna başlayan Darmaduman adlı dizide başrolde yer alıyor.

Aynı zamanda Disney Plus’ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda adlı dizideki performansıyla da beğeni toplayan oyuncu Elele Dergisi’nin 45. özel sayısı için objektif karşısına geçti.

Dergiye çarpıcı pozlar veren güzel oyuncuyla ilgili Elele Dergi’sinde şu ifadeler kullanıldı; “Göz kamaştıran yetenekleri ve tamamen doğal enerjisiyle zirveye uzanan mükemmel yolculuğunun başrolünde; Hafsanur Sancaktutan. Şimdi, kutlama zamanı!”

Hafsanur Sancaktutan yeteneğiyle göz kamaştırıyor!.. 7

Altın sarısı renginde, püskül detaylı elbisesiyle göz kamaştıran oyuncu geçtiğimiz haftadan itibaren artık her perşembe Fox TV’de Darmaduman dizisiyle hayranlarıyla buluacak.

Oyuncuya dizide başrollerde Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz gibi, son dönemin dikkat çeken genç oyuncuları eşlik ediyor. Beverly Hills isimli Amerikan dizisinin yerli versiyonu olan Darmaduman dizisi, ilk bölümüyle sosyal medyada çok sayıda olumlu yorum aldı.

Hafsanur Sancaktutan hayranları, oyuncunun hem yeteneğine hem de güzelliğine  iltifatlarda bulundu. Dizide ‘Derin karakterine hayat veren güzel oyuncu, yeni dizisinde alımlı ve seksi haliyle de dikkatleri çekti.