Ana sayfa Sosyal Medya Bir Peri Masalı’nda bir yıldız kaydı! Vedalar duygulandırdı!

Bir Peri Masalı’nda bir yıldız kaydı! Vedalar duygulandırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in başrollerinde yer aldığı Bir Peri Masalı dizisi yeni sezonda Fox TV’deki ekran yolculuğuna her yeni bölümünde izleyicisini biraz daha artırarak devam ediyor.

Bir Peri Masalı dizisi hayranları özellikle de hikayenin çok hızlı akmasından ve olayların kısa sürede açığa çıkması durumundan çok memnun. Bu sebeple de her hafta yeni bölümde ne olacağını merakla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi oluşmaya başladı.

Geçtiğimiz bölümlerde diziye Deniz Uğur dahil olmuştu. Dizinin son yayınlanan bölümünde ise bir oyuncu Bir Peri Masalı’na veda etti. Dizide ‘Hamit’ karakterine hayat veren usta oyuncu Müfit Kayacan hikaye gereği ölerek diziye veda etti.

Bir Peri Masalı'nda bir yıldız kaydı! Vedalar duygulandırdı! 7

Dizide oyuncunun kızı ‘Neslihan’ karakterine hayat veren Hazal Filiz Küçükköse, sosyal medya hesabında Müfit Kayacan’a “İkinci kez yollarımız kesişti. Daha nicelerine pamuk gibi bir kalp” notuyla veda etti.

Dizi, ilk başladığında sıradan bir hikaye ve çok da meraklandırmayan bir yapımken, haftalar sonra bir anda etkili ve izleyicileri sürüklemeye başlayan bir heyecan dalgasına dönüştü. Bir Peri Masalı’na  7. bölümünde dahil olan Deniz Uğur’da ‘Figen’ karakteri ile diziye ilerleyen bölümlerde heyecan katacak gibi görünüyor.