Ana sayfa Dizi Analiz Bir Sevdadır dizisi 2. bölüm analizi!

Bir Sevdadır dizisi 2. bölüm analizi!

tarafından ker_def

Dizi, #BirSevdadır etiketiyle sosyal medyada çok konuşuldu. Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler ikilisinin başrolünde yer aldığı ‘Bir Sevdadır’ın 2. bölümünde yaşanan detaylar şöyle:

Tufan Dağlıca, Bıçakçı Konağı’nın kapısında Yeşil’i alıp götürmek için bekledi ancak İshak Ali’nin polis çağırması ve Yasin’in Tufan’a karşı çıkmasıyla Tufan, amacına ulaşamadı.

Bıçakçı Ailesi, Yeşil’in ikiz çocuklarının gerçekten öz babalarının Ersin olup olmadığını anlamak için DNA testine başvurdu. Merakla beklenen DNA sonucunu getiren Ayça, aslında Yeşil’in hapishanede yaptığı büyük planın bir parçasıydı.

Ayça ve Yeşil’in hapishaneden arkadaş olduğunun ortaya çıkması seyircide şok etkisi yaratırken, Bıçakçı Ailesi ise gerçeği kabullenmeye çok yakındır.

Öte yandan Yeşil’in ikiz çocuklarının olduğunu öğrenen Ünal, çocukların babası olduğunu düşündü ancak bu düşüncesini kimseyle paylaşmadı. Tufan’ın başarısızlığı yüzünden tüm köye karşı küçük düşen Cenap Ağa, Yeşil’i geri almak için harekete geçti.

Yönetmenliğini Günay Günaydın’ın yaptığı, başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in üstlendiği dizinin kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler yer alıyor.