Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Sevdadır dizisi çok büyük bir mağduriyeti ekranlara taşıyacak!

Bir Sevdadır dizisi çok büyük bir mağduriyeti ekranlara taşıyacak!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında 31 Ocak Çarşamba günü izleyiciyle buluşmak için gün sayan, ‘Bir Sevdadır’ın Ayça’sı Merve Şeyma Zengin, dizi ve karakteri hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Oyuncu, dizinin hikayesinin çok büyük bir mağduriyeti izleyicilerin karşısına çıkartacağını belirterek açıklamalarda bulundu.

Dizide Ayça’yı canlandıran Merve Şeyma Zengin, karakteri için şu bilgileri verdi:  “Çok zeki ve hayatta nasıl kalacağını iyi bilen bir karakter. Babasını hiç tanımadan büyümüş, annesiyle yaşam mücadelesi vermiş. Dışa dönük, sorunların üstesinden her şartta gelmesini gayet iyi bilen biri… Hak ettiği hayatı yaşama güdüsü her şeyin önünde. Ailesiz büyümenin getirdiği yalnızlık ve zor şartlarda büyümeye çalışmak, hayat için girdiği her savaştan zaferle çıkma güdüsünü ve becerisini katıyor ona. Çok hırslı ve korkusuz… Aşık olunca gözü hiç kimseyi görmeyebilir… Ayça’nın mücadelesini ve içinde hissettiği yalnızlık duygusunu hissetmeye başlayınca onu çok iyi anlıyorum. Böyle gri karakterleri oynamak her oyuncunun istediği bir şeydir sanırım, o yüzden çok heyecanlıyım.”

Senaryoyu ilk okuduğunda çok etkilendiğini dile getiren Zengin, şu bilgileri verdi: “Hissettirdiği duygu beni çok etkiledi. Çok büyük bir mağduriyete parmak basıyor aslında. Arka tarafta da çok güzel ve işleyen bir plan dönüyor. Matematiği çok kuvvetli, umarım seyircide de aynı karşılığı bulur…”

Kendinden uzak bir karakteri canlandırdığı için heyecanlı olduğunu vurgulayan Zengin, “Bilmediğim bir dünyaya ait bir karakter Ayça. Hırsı, tutkuları uğruna gemileri yakmaya hazır. Ayça’yla empati kurduğum zaman neyi neden yaptığının, korkusuzluğunun motivasyonunu bulabiliyorum” şeklinde konuştu.

Enerjisi güzel bir sette çalıştıklarını söyleyen Zengin, “Tüm ekip arkadaşlarımın ve setin enerjisi çok iyi. Bunun işe yansıyacağına inancım tam. Çalışma fırsatı bulduğum ve anlaşabildiğim insanlarla bir arada olduğum için çok şanslı hissediyorum” ifadesini kullandı.

Sete çıkmadan önce prova dönemlerini verimli geçirdiğinden bahseden Zengin, şu bilgileri verdi:

“Sete çıkmadan önce prova dönemimiz olmuştu, bu da setten önce birbirimizi tanımamızı sağladı. Uzun zamandır tanışıyormuş gibi hissettiğim ve konforlu olduğum bir alandayım. Ekip de aşırı tatlı olduğu için sete gitmek çok keyifli.”

Bir Sevdadır 31 Ocak Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de