Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Sevdadır dizisi için izleyici heyecanlı, yorumlar çok olumlu!

Bir Sevdadır dizisi için izleyici heyecanlı, yorumlar çok olumlu!

tarafından ker_def

Etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında 31 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de izleyici ile buluşmak için gün sayan, sezonun en çok konuşulacak dizilerinden birisi olan Bir Sevdadır dizisinin afişi yayınlandı. “Bir Aile İstiyorum” sloganı ile yola çıkacak olan yeni dizinin güçlü bir dram hikayesi olması geniş bir izleyici kitlesine hitap edebileceğine işaret ediyor.

Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in yer aldığı afiş, kısa süre içeresinde büyük beğeni topladı. Sosyal medya ortamında dizi ile ilgili yapılan yorumlarda izleyicilerin güçlü bir hikaye beklediğini ve başrol için bir araya gelen iki genç oyuncunun uyumunu da çok merak ettiği görülüyor.

Bir Sevdadır dizisi için izleyici heyecanlı, yorumlar çok olumlu! 7

Camdaki Kız dizisi ile büyük bir kariyer çıkışı sergileyen Feyyaz Şerifoğlu için yeni dizi büyük önem taşıyor. Tabii ki benzer bir durum son yıllarda yer aldığı projeler ile adını başrollere yazdıran Sude Zülal Güler için de geçerli.

İki genç oyuncunun hayranları da heyecanla 31 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak ilk bölümü bekliyor ve dizinin afişinden, fragmanına kadar kaliteli bir yapım olduğuna yönelik hissiyat da sosyal medyada konuşuluyor.

Merakla beklenen dizinin konusu ise şöyle;

Çocuklarının geleceği için planlar yapan Yeşil’in yolu ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı ile kesişir. Oysa yıllardır tasarladığı planı uygulamaya çalışan Yeşil için hayatın başka planları vardır…

Yayınlanan tanıtımlarıyla da izleyiciden tam not alan dizinin başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler paylaşıyor. Dizide; Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler de rol alıyor. Yönetmen koltuğuna ise Günay Günaydın oturuyor. ,

Merakla beklenen dizi Bir Sevdadır dizisi 31 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.