Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Sevdadır dizisiyle ekrana dönüş yapan Hakan Karsak hikaye için övgülerde bulundu!

Bir Sevdadır dizisiyle ekrana dönüş yapan Hakan Karsak hikaye için övgülerde bulundu!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan ‘Bir Sevdadır’ın Engin’i Hakan Karsak, dizi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Dizide Yasin’in hocası Engin’e hayat veren Hakan Karsak, karakteri hakkında şu bilgileri verdi:“Bir takımı yönetmek ciddi bir otorite ve disiplin ister. Engin Hoca da takım içerisinde tam böyle bir insan. Fakat Yasin onun tüm bu anlayışının dışında başka bir duygusal yanda. Bu noktada da biz aslında Engin’in babacan, koruyucu ve fedakar tarafını görüyoruz. Bir taktik uzmanı olması sadece sahada değil normal yaşamda da işine yarıyor. Tehlikeleri, durumları iyi analiz ederek önlemleri hızlıca alabilen biri.”

Senaryoyu ilk okuduğunda karakterler arasındaki çatışmaların dikkatini çektiğini söyleyen Hakan Karsak, bu durumun da dizideki rolü kabul etmesinde etkili olduğuna değindi. Ünlü oyuncu, “Özellikle aile yapıları içerisindeki hikaye örgüleri temelde bir çatı üzerinde görülse de aslında hepsinin kendine özgü farklı bakış açıları, hüzünleri ya da mutlulukları var. Aile dışı karakterlerin de bu çeşitli hikayelere destek olmasının haricinde, bağımsız kendi güçlü yapıları üzerinde kurulmuş olması da önemli taşlardan biri” diye konuştu.

Bir Sevdadır projesinde yer aldığı için heyecan duyduğunu ifade eden Karsak, “Her proje gibi bu projede elbette ki bizler için çok önemli. Meslek erbabı insanlarız. Bize teslim edilen her işe dört elle sarılıp en iyisini yapmaya çabalarız ve elbette yine yeni bir dünya kurmak için başladığım bu proje bana fazlasıyla heyecan veriyor. Umarım izleyicilerin beğenilerine mazhar oluruz” şeklinde konuştu.

Sette gerçekten bir aile gibi olduklarını ve herkesin işini keyifle yaptığını dile getiren Karsak, set ortamı konusunda şu bilgileri verdi:

“Bir işin sanırım iyi olabilmesi için önce kendi içinizde doğru bir yapı kurmalısınız. Vaktinizin çok büyük bir kısmı bu insanlarla geçiyor. Böylesine güzel ekipler kurmak hakikaten çok zor ama yapım şirketimiz Bozdağ Film zaten bu konuda kendisini çok net kanıtlamış. Ekranın görünen tarafında olsak da arkada koca bir kahraman bir emekçi dostlar var. Hepsini çok seviyorum ve teşekkür ediyorum. Oyuncu meslektaşlarımla da kimisiyle ilk kez çalışıyoruz, kimisiyle de pek çok kez çalışmış bulunuyoruz. Hepsi çok iyi aktör ve aktristler… Keyifle ve huzurla çalışıyoruz.”

Karsak, dizideki rol arkadaşları için de şu bilgileri verdi: “Sinan ve Feyyaz’la daha çok sahnemiz olduğu için daha fazla vakit geçiriyoruz. Öyle bir yere geldik ki artık tek kelime etmeden birbirimizi görünce gülmeye başlıyoruz. Yaptığınız işten keyif almak çok önemli. Sizin huzurunuzda bir kez daha tüm emek veren dostlara, yapım şirketimize Bozdağ Film’e ve TRT ailesine sonsuz saygılarımı sunmak istiyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar.”