Ana sayfa Dizi Arşivi Bir Sevdadır nasıl bir dizi; hikayesi, oyuncu kadrosu ve tüm detayları!

Bir Sevdadır nasıl bir dizi; hikayesi, oyuncu kadrosu ve tüm detayları!

tarafından ker_def

TRT1’in, yapımını Bozdağ Film’in, yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’in kaleme aldığı, yakında izleyiciyle buluşacak olan dizisi ‘Bir Sevdadır’ın oyuncuları okuma provasında bir araya geldi.

Başrollerini Sude Zülal Güler ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı dizinin kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Ekin Aksoy, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu, Doğukan Polat, Merve Şeyma Zengin, Meral Çetinkaya ve Ahmet Yenilmez gibi başarılı isimler yer alıyor.

“Hayat futbola benzer” sloganıyla hikayesini futbol felsefesiyle öne çıkaran dizi, her maçta attığı gollerle milyonların kalbini kazanan ünlü futbolcu Yasin ile kaderine meydan okuyan Yeşil’in duygu yüklü hikayesini anlatıyor.

Bir Sevdadır isimli dizinin yapımcılığını Bozdağ Film gerçekleştiriyor. İddialı bir yapım olması beklenen yeni projenin yapımcısı Mehmet Bozdağ…

Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem ikilisinin daha önceki başarılı senaryoları düşünüldüğü zaman yeni dizinin de çok etkili bir yapım olması kimseyi şaşırtmayacaktır. Dizinin yönetmeni ise Yıldız Aşanboğa oldu.

İşte Bir Sevdadır dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterler:

Sude Zülal Güler (Yeşil), Feyyaz Şerifoğlu (Yasin), Ekin Mert Daymaz (Tufan), Ekin Aksoy (Menevşe), Sinan Tuzcu (İshak Ali), Sinem Uslu (Gülender), Doğukan Polat (Ünal), Merve Şeyma Zengin (Ayça), Meral Çetinkaya (Boncuk Nine), Hakan Karsak (Engin), Yağmur Başkurt (Rukiye), Bala Atabek (Cemile), Ahmet Yenilmez (Rıza Dayı), Muhammed Cangören (Cenap Ağa), Nilüfer Kılıçarslan (Hasret), Atlas Önel (Ersin), Noyan Uzer (Ufuk), Sidar Tublek (Aliço), Şebnem Dokurel (Lamia), Burak Can Aras (Dilaver), Yeşim Dalgıçer (Çiğdem), Ali Berk Reşitoğlu (Orhan), Fırat Kaya (Sedat), Tülin Ayhan (Sultan), Kadir Çicek (Bahçıvan), Sevser İskifoğlu (Hizmetli), Hazal Tektaş (Boncuk Çocuk), Selim Gürel (İshak Çocuk)