Ana sayfa Dizi Fragmanları Adım Farah dizisinde finalden önce izleyicileri şaşırtacak bölüm

Adım Farah dizisinde finalden önce izleyicileri şaşırtacak bölüm

tarafından ker_def

Adım Farah dizisinin 23 Aralık Cumartesi akşamı 26. yeni bölümü yayınlanacak. Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, 30 Aralık Cumartesi akşamı son kez ekranda yer alacak.

Fox TV’nin düşük gelen reytingler nedeniyle önce gün değiştirdiği, ardından da 27. bölümde final kararı aldığı Adım Farah dizisinde son iki bölüm kaldı. İki başrol oyuncusunu heyecanla takip edenler için de üzücü bir durum oluştu.

Finalden önce dizinin 26. yeni bölümünde yaşanacaklar da çok merak ediliyor. 23 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar şöyle:

Tüm çabasına rağmen Mehmet ve diğer polislerin kıskacından kurtulamayan Tahir’in abisiyle yüzleşmekten başka çaresi kalmamıştır. Aradığı suçlunun Tahir olduğunu öğrenen Mehmet’in dünyası başına yıkılır.

Mehmet, Tahir’i emniyete götürdüğü sırada gerçekleşen sürpriz bir ziyaret ile iki kardeş arasındaki gerilim beklenmedik bir boyuta taşınır.
Diğer yandan Orhan’ın kurduğu sistem sayesinde yakalanmaktan son anda kurtulan Farah, Behnam’ın kendini yakma pahasına kalkıştığı son büyük hamlesini öğrenir. Farah, Bade ve Gönül’le birlikte bunu engellemek için bir plan yapar.

Farah’ın kusursuz bir şekilde ilerleyen planı Tahir’in Orhan’la çalıştığını öğrenmesiyle birlikte bir kaosa dönüşür. Farah ve Tahir düştükleri bu karmaşık durumdan kurtulmak için kafa kafaya verip bir çözüm yolu arar.

Tüm bu kaosu sona erdirmenin tek yolu Behnam’la gerçekleştirecekleri son bir hesaplaşmadan geçer. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Behnam’ın ise pes etmeye niyeti yoktur.