Ana sayfa Dizi Haberleri Bir ünlü oyuncu Mucize Doktor dizisine sessiz sedasız veda etti!

Bir ünlü oyuncu Mucize Doktor dizisine sessiz sedasız veda etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinin 43.yeni bölümü çok farklı bir konuya değinecek. Uçakta hamile kadının doğum sancısı tutuyor ve fırtınaya yakalanan uçak da acil iniş yapamıyor. Ayrıca yolcularda salgın hastalığın işaretleri var ve Ferman, uçağı karantinaya almaya karar veriyor.

Ali Vefa, Nazlı ve Ferman annenin doğum yapmasına yardımcı olmak istese de uçak türbülansa girerek herkesi savuruyor. Heyecanlı anların yaşanacağı dizinin 43.bölümü merakla bekleniyor. Önceki hafta 9’lara varan reytingleri ile bir çıkış yakalayan dizinin, yeniden 7’li oranlara geri dönmesi bu çıkışın kısa süreli olduğunu gösterdi. Diziden bir ünlü ismin ayrılığı ise herkesi fena halde şaşırttı.

Bir de diziden ünlü bir ismin ayrılığı sessiz sedasız gerçekleşti. Mucize Doktor dizisine Ferda karakteri ile katılan Seda Bakan, 42. bölümden sonra instagram hesabından yaptığı paylaşım ile diziye veda etti.

Oyuncunun neden aniden veda ettiği merak edildi. Daha önce Merve Dizdar ve Özge Özder’in de yapımdan ayrıldığını hatırlatalım. Dizdar, Masumlar Apartmanı isimli diziye başlarken, Özder ise Sadakatsiz ile yeniden izleyici karşısına çıktı.

Seda Bakan’ın uzun bir aradan sonra Mucize Doktor ile ekrana dönüşüne çok sevinen hayranları, ani gelişen bu ayrılığa da anlam veremedi.

İşte Seda Bakan’ın veda mesajı:

Bir ünlü oyuncu Mucize Doktor dizisine sessiz sedasız veda etti! 2