Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in emektar dizisi güle oynaya finale doğru gidiyor!

TRT1’in emektar dizisi güle oynaya finale doğru gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Kalk Gidelim dizisinin finaline sadece iki bölüm kaldı. 4. sezonu ile yayınına devam eden dizi, şimdiye kadar 133 bölüm olarak yayınlandı ve büyük de ilgi gördü.

Muğla’nın Yeşilyurt bölgesinde çekimleri yapılan dizinin düşük gelen reytinglerinin yanı sıra, TRT1’in yeni projelerinin de başlayacak olması nedeniyle Kalk Gidelim’e yol görünmüştü. Zaten Cumartesi günlerinden alınıp da Perşembeye geçtikten sonra dizi bir türlü eski izleyici kitlesini de yakalayamadı.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer gibi isimlerin başrolünde yer aldığı TRT1 dizisi, adeta güle oynaya finale yürüyor. Dizinin 134. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yine izleyicileri neşeli anlar bekliyor.

Türk dizi tarihinin en doğal, hayvan dostu ve aile bilincini ortaya koyan yapımlarından olan Kalk Gidelim, şimdiye kadar iyi bir sınav verdi ve akıllarda da kalıcı olacak bir hatıra bıraktı.

“Final yapması gereken bir sürü saçma sapan dizi varken, neden bitirildiği düşündürücü” diye yorum yapan ve diziye destek çıkan izleyiciler ise TRT1’in kararından dönmeyeceğinin de bilincinde.

İşte 24 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 134. bölümden ilk görüntüler: