Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova 12. bölüm fragmanı izle! Olay üstüne olay var, efsane bir bölüm geliyor

Bir Zamanlar Çukurova 12. bölüm fragmanı izle! Olay üstüne olay var, efsane bir bölüm geliyor

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 11. yeni bölümünü 29 Kasım Perşembe akşamı atv ekranında izleyeceğiz. Müthiş hikayesi ve başarılı oyunculuk performansıyla perşembe akşamlarının en tekili yapımı konumundaki Bir Zamanlar Çukurova, yeni bölümde de izleyicileri ekran başından kaldırmayacak. Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizide Bülent Polat, Selin Yenince gibi önemli isimler de rol almakta. Dizinin 12. yeni bölümünden ilk görüntüler ortaya çıktı.

10. bölümün finalinde Züleyha oğlu Adnan ile kaçamamış ve Demir’e yakalanmıştı. Züleyha, başına silah dayamıştı ve Demir de ‘çek tetiği’ diye haykırıyordu. Züleyha’nın ne yapacağı merakla bekleniyor. Ayrıca Yılmaz’ın ağalık noktasındaki yükselişi devam ediyor. Gülten, Fekeli’nin yanında gözüküyor. Demir, “Seni annenden ayırdığım için beni affet oğlum” diyor, acaba Züleyha’ya ne oldu, herkes merakta. Saniye ise “Gaffur yetiş” diye haykırıyor. Son sahnede ise kendini asan bir kadınının ayaklarını görüyoruz. Gülten canına mı kıyacak? Videodan 12. bölümden görüntüleri izleyebilirsiniz.

Peki 10. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar:

“Yılmaz ölmemiş…”

Bir Zamanlar Çukurova’da artık yüzleşme zamanı! Demir, ezeli rakibi Yılmaz’ı hayatından çıkarmaya çalıştıkça, adını daha çok duymaya başlıyor. Çukurova’nın yeni ‘bey’i olarak boy gösteren Yılmaz’ın ise tek amacı intikam! Gerçekler açığa çıkıyor! Züleyha, öldü sandığı Yılmaz’ı kanlı canlı karşısında görünce, herkesi şok edecek bir karar verecek! Bu gelişme ise herkesin hayatını yakından etkileyecek. ‘Uhuletle ve suhuletle’ ilerlemekten yana olan Fekeli, gözü dönen Yılmaz’ın yanlış bir şey yapmasından endişeleniyor. Hünkar’ın yeni planı ne? Oğlunun iyiliği için kurduğu tezgâhın, hayatlarını tehdit etmeye başladığını gören Hünkar, Yılmaz’ı tutamayacaklarının farkında! Demir’in ve soyadlarının zarar görmesinden korkup, yeni planlarla harekete geçiyor!

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Yıldız Tunç
Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan ve Serpil Tamur, Kerem Alışık