Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova 6. bölümünde olay üstüne olay var!

Bir Zamanlar Çukurova 6. bölümünde olay üstüne olay var!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni sezona adeta damgasını vurdu. Yayınlanan 5. bölümü ile izleyicinin dikkatini fazlasıyla çeken dizi, reytinglerde yeni diziler arasında en iyi durumda…

Perşembe akşamlarının artık sürükleyici yapımı olduğunu kanıtlayan Bir Zamanlar Çukurova, 6. bölümü ile 18 Ekim akşamı saat 20.00’de atv’de yayınlanacak.

Yılmaz, hapisten çıkıyor ve Demir Yaman’ın canını almak için konağa geliyor. Kerem Alışık’ın canlandırdığı Fekeli karakteri ilk kez izleyici karşısına çıkacak.

Dizide tüm dengeleri Fekeli değiştirecek. Züleyha, Yılmaz’ın yangında öldüğünü sanıyor ve perişan durumda.

Fragmandaki detaylara bakılırsa Züleyha’ya karşı bir plan var ve yatağının altında zehirli yılan dolaşıyor… Züleyha doğum yapıyor ama bebeğin yaşayıp yaşamadığı merak ediliyor…

6. bölümden 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Peki 5. bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar…

Züleyha’ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz’da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha’nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor! Artık sabrını koruyamayan Demir’in, Züleyha’ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha’nın kaçışı, Demir’in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak.

Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak?

Hem Züleyha’sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar’dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova 6. bölümünde olay üstüne olay var! 7