Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizi bekleyen İbrahim Çelikkol hayranları önce üzüldü, sonra sevindi!

Yeni dizi bekleyen İbrahim Çelikkol hayranları önce üzüldü, sonra sevindi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyon dizilerinin en çok aranılan erkek oyuncularından birisi de kuşkusuz İbrahim Çelikkol. 1982 yılında dünyaya gelen oyuncu, yer aldığı projelerdeki etkili rolleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip bulunuyor. Rol aldığı diziler bu nedenle sosyal medyada gündemden hiç düşmüyor.

En son televizyon ekranında Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Hakan karakteri ile yer alan ünlü oyuncu, ayrıca Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisiyle de çok konuşulmuştu. Oyuncu, Kenan karakterini canlandırdığı Kuş Uçuşu dizisinin ikinci ve üçüncü sezon çekimlerini de yaz başlamadan tamamladı. Yaz döneminde dinlenme fırsatı bulan İbrahim Çelikkol’a birçok dizi teklifi yapıldığı da biliniyor.

Bu projeler arasında Kudüs’ü Haçlı ordusundan geri alan ünlü komutan Selahaddin Eyyubi’nin hayatının anlatılacağı dizi de vardı. Birçok hayranı böyle etkileyici bir projede oyuncuyu görmeyi çok istedi. Ancak sözleşme şartlarında anlaşma sağlanamadığı ortaya çıkınca da büyük bir üzüntü yaşandı.

İbrahim Çelikkol 2008 yılından bu yana dizi setlerinde birbirinden farklı ve etkili rollerde yer aldı. Unutulmaz projelere imza atan oyuncu, uzun süreli dizileri ile biliniyor.

Karadağlar, İffet, Merhamet, Kördüğüm, Siyah Beyaz Aşk, Doğduğun Ev Kaderindir ve son olarak da Bir Zamanlar Çukurova oyuncunun rol aldığı ve uzun süren projeler olarak dikkatleri çekiyor.

Peki İbrahim Çelikkol yeni sezonda ne yapacak? Selahaddin Eyyubi dizisi ile anlaşma sağlayamamış olsa da oyuncuya yapılan başka teklifler de olduğu basına yansıdı. Güneş Tutulması isimli atv dizisiyle anlaşma noktasına gelen oyuncunun yeni sezonda yeniden ekrana dönmesini hayranları sabırsızlıkla beklemeye başladı.

NGM Media tarafından ön hazırlıkları yürütülen Güneş Tutulması isimli dizinin senaryosunun yazılmasına da devam ediliyor. Emre Kabakuşak’ın yönetmenliğini yapacağı dizide yer almasına kesin gözüyle bakılan İbrahim Çelikkol’dan gelecek mesaj da hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.