Ana sayfa Dizi Analiz Bir Zamanlar Çukurova dizisi final öncesi bir kez daha zafer sarhoşu!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi final öncesi bir kez daha zafer sarhoşu!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Bir Zamanlar Çukurova, 134’üncü bölümüyle ekrana geldi. Reytinglerde tüm izleyiciler kategorisinde perşembe gününün en çok izlenen yapımı olan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda hala seyircinin sevgilisi olduğunu kanıtladı. Dizinin 141. bölümü ile birlikte bu sezon final yapacağı geçtiğimiz günlerde kesinleşti. Geriye diziden sadece 7 bölüm kaldığını hatırlatalım.

#YeniBirHayat etiketiyle sosyal medyanın en çok konuşanları arasında yer alan ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın dün akşamki bölümü yine beğeniyle izlendi. Hakan son anda Züleyha’nın hayatını kurtardı ve derhal ona bu ölümcül tuzağı kuranların peşine düştü. Yakalanan iki şüpheli birden Vahap’ın ismini verince Çolak Ağa temize çıkmış gibi görünse de Hakan ve Züleyha bu hamlenin arkasında Çolak’ın olduğundan emindi.

Hakan, hesap sormak için Çolak’ın karşısına dikildiğinde Çolak durumun kötüye gittiğini anlayarak kaçtı. Önce savcı tarafından uyarılan ardından Abdülkadir tarafından tehdit edilen Çolak, Şermin’in de ortaya çıkarak hakkındaki gerçekleri anlatması ile iyice köşeye sıkıştı.

Evlilik hazırlıklarını tamamlayan Züleyha ve Hakan’ın nikahı için konak gelin gibi süslendi. Çukurova’nın tüm önde gelenlerini davetli olarak nikahta yerlerini almışken, Lütfiye’nin gecikmesi Züleyha’yı endişelendirdi.

Finalde acı acı çalan telefona cevap veren Züleyha, şok edici bir haber aldı.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümleriyle her perşembe 20:00’de atv’de!