Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova dizisi Furkan Palalı’ya çok önemli bir güç kazandırdı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Furkan Palalı’ya çok önemli bir güç kazandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sonuna doğru adım adım gidiliyor. 141. bölümü ile final yapacağı ortaya çıkan diziden sadece 6 bölüm kaldı… Dizinin hikayesine üçüncü sezon başında katılan Furkan Palalı da çok önemli kazanımlar elde etti.

Fikret Fekeli karakterini canlandıran oyuncu, bu kadar geniş bir izleyici kitlesine hitap eden ve yurt dışında da çok büyük beğeni kazanan projede yer almakla hayran kitlesini de artırmayı başardı.

No 309 dizisiyle de yurt dışında tanınan ama son dönemde uluslararası alanda fazla görünür olmayan Furkan Palalı adına, Bir Zamanlar Çukurova dizisi yabancı hayranlar ile yeniden buluşmasını sağladı. Bu artık her oyuncu için önemli bir kriter, çünkü uluslararası dijital platformların Türkiye’yi bir dizi üretim üssüne çevirdiği noktada, dünyanın dört bir yanında tanınmak proje tekliflerini de etkileyecek bir detay.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Furkan Palalı'ya çok önemli bir güç kazandırdı! 8

Adana’da çekimleri devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi için otelde konaklayan oyuncu, hayranlarından gelen hediyelerden de çok memnun kalıyor… Zaman zaman oyuncuya farklı ülkelerden hayranları tarafından çeşitli hediyeler geliyor.

İspanya başta olmak üzere farklı ülkelerden hayranlarından gelen bu hediyeler oyuncunun ne kadar çok sevildiğini ve popülerliğinin Türkiye sınırlarını aştığını anlatıyor.

Dizinin Lübnan’da yayınlanması sonrasında Arap hayranları da artan Furkan Palalı, ayrıca Lübnan MTV kanalı ile de röportaj yaptı. Ziyaretçilerini Adana’da ağırlayan Furkan Palalı, Adana’nın çeşitli bölgelerindeki çekimlerde poz verdi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Furkan Palalı'ya çok önemli bir güç kazandırdı! 9

Adana Kent Müzesi’nin bahçesinde ALL Access By Aline programı muhabirinin sorularını yanıtlayan oyuncu, Arap hayranlarına da destekleri için teşekkür etti.