Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi hayranları Demir Yaman sürprizi bekliyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi hayranları Demir Yaman sürprizi bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisi perşembe akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşuyor. Dizinin finaline doğru adım adım gidilirken, izleyiciler de hem eleştiriyor hem de her perşembe akşamı ekran başına geçmekten kendilerini alamıyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da 4 sezondur bulunan Hilal Altınbilek’ün büyük çabası da hayranları tarafından takdirle karşılanıyor. 5 başrol oyuncusu ile başlayan dizinin sonlarına doğru bir tek Hilal Altınbilek istikrarlı bir şekilde hikayede yer almayı sürdürüyor. Furkan Palalı’nın son 2 sezonda öne çıkmasının ardından, dördüncü sezonda İbrahim Çelikkol’un da katılması ile dizinin hikayesi ilgi çekmeyi sürdürüyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi hayranları Demir Yaman sürprizi bekliyor! 8

Bir Zamanlar Çukurova’nın sadık izleyicileri hikayeyi eleştirmeye ve sosyal medyada birçok negatif yorum yapmaya devam etse bile, diziyi bırakmamaları da önemli bir ayrıntı.

Dizinin sadık kitlesi Demir Yaman karakterinin yeniden hikayeye döneceği hayaliyle de yaşıyor. 3. sezon sonunda ayrılan Murat Ünalmış’ın ardından yerinin doldurulamadığı bir gerçek. Dizinin ana karakterlerinden olan Demir Yaman’ın gidişi ne Hünkar ne Yılmaz ne de Fekeli karakterleri kadar sert olmadı. Birçok dizi hayranı en çok da hikayenin omurgası olarak gördükleri Demir Yaman’ın gidişine çok üzüldü.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi hayranları Demir Yaman sürprizi bekliyor! 9

Murat Ünalmış, dördüncü sezonda hiç yer almamasına rağmen, karakterin ismi sürekli dizinin hikayesinde yer aldı. Bu durumun da etkisi ile bir şekilde Demir Yaman’ın geri döneceğine yönelik izleyicilerde bir beklenti var. Bu beklenti gerçekleşir mi, bilinmez ama 140. bölümde final yapması beklenen dizinin sadık hayranları, her hafta ekran başına geçmek için motivasyon bulabiliyor: Bu durum her dizi için yaşanabilecek bir durum değil ve dizi hayranları için Bir Zamanlar Çukurova’nın farkı da işte bu…