Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı’nın yakışıklı Poyraz’ı Alp Navruz ekranlara döneceği yeni projesini açıkladı!

Ada Masalı’nın yakışıklı Poyraz’ı Alp Navruz ekranlara döneceği yeni projesini açıkladı!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz dizisi olarak başlayan ve sezonda da bir süre devam eden Ada Masalı, romantik komedi türündeki yapım olarak izleyicide hoş bir seda bıraktı. Diziyle birlikte başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz son zamanların en popüler çifti oldular.

Uzun süre birlikte görünmen çift, aylarca aşklarını sakladılar ancak dizinin finali ile birlikte ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya başladılar. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, Ada Masalı dizisinde birbirlerine çok yakıştırılıyorlardı.

Ada Masalı dizisi sona ereli dört ay oldu. Ayça Ayşin Turan, henüz bir dizi anlaşması yapmazken tercihini reklam filminden yana kullandı ve kozmetik markası L’Oreal ile anlaşma yaparak marka yüzleri oldu.

Son dönemin aranılan oyuncuları arasında yer alan Alp Navruz da diziyle elde ettiği başarının ardından hemen yeni bir projeye başlamak yerine sevgilisi gibi bir süre setlerden uzaklaşmayı tercih etti. Başarılı oyuncu geçtiğimiz akşam verdiği röportajda yakında ekranlarda izleyicinin karşısına çıkacağı projeyi açıkladı.

Hali hazırda bir firma ile reklam film için anlaştığını ve çekimlerin devam ettiğini belirten oyuncu yeni projesi hakkında şunları söyledi; “Nisan ayında yine bir reklam çekimim olacak benim, yakın zamanlarda ekranlarda yayınlanacak.”

Ada Masalı’nın yakışıklı Poyraz’ı Alp Navruz ekranlara döneceği yeni projesini açıkladı! 4

Marka veya detay bilgi vermeyen Alp Navruz, daha önce eski partneri Alina Boz ile bir giyim markası olan Defacto’nun reklam yüzü olmuştu.