Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi sürprizlerle dolu geliyor, hikaye çok farklı bir noktaya gidiyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi sürprizlerle dolu geliyor, hikaye çok farklı bir noktaya gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bir Zamanlar Çukurova’da bir cenaze daha, ama Hünkar kadar acı değil! Adana’da çekimlerine devam edilmekte olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin şimdiye kadar 78 bölümü yayınlandı. İzleyiciler 7 Ocak Perşembe akşamı 79. yeni bölümü izleyebilecek. Dizide yine hüzünlü anlara şahitlik edeceksiniz.

Hünkar Yaman’ın önceki ay ölümünün ardından düzenlenen cenaze töreni birçok izleyicinin yüreğini yakmıştı. Bu hafta yine bir cenaze töreni var, ancak o kadar da yürek yakacak bir durum yok. Zaten hikayede izleyicileri iyice bıktıran ve ‘Gitsin artık’ diye birçok yorum yapılan Yılmaz karakterinin cenazesi bu… Uğur Güneş diziden ayrıldı, Yılmaz’ın cenazesiyle birlikte de artık karakter diziden tamamen çıkmış olacak.

Bir Zamanlar Çukurova hayranlarını 79.yeni bölümde hem hüzünlü onlar hem de bir sürpriz bekliyor… Dizinin bu bölümüne Yılmaz’ın cenaze töreninin hüznü çökerken, sürpriz ise Ümit karakteri ile Hande Soral’ın da hikayede yerini alacak olması… Ünlü oyuncu Çukurova’yı karıştırmaya geldi…

Ümit karakteri ile birlikte dizide heyecanın artması bekleniyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 79. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yılmaz’ın ölümünden sonra evladına sarılarak teselli bulmaya çalışan Züleyha için Ümit karakteri büyük bir savaşın da habercisi olacak.

Dizinin yeni bölümünde Ümit ile Demir’in karşı karşıya geldiği anlar dikkatleri çekiyor. Bu iki karakter arasında yasak bir aşk mı yaşanacak? Hikaye bu noktada çok daha ilginç bir hal alacak gibi duruyor. Hande Soral da uzun bir aradan sonra yeniden ekranda yerini alacak.

Züleyha karakterinin ise Hünkar’ın ardından onun yolundan ilerleyeceği de artık kesin…

İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 79. bölümünden ilk fragman: