Ana sayfa Sinema Sinem Ünsal’ın hayranı olduğu ve filminde rol almak istediği ünlü yönetmen bakın kim!

Sinem Ünsal’ın hayranı olduğu ve filminde rol almak istediği ünlü yönetmen bakın kim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakteri ile başarılı bir çıkışa imzasını atan Sinem Ünsal, son 1 yıldır en çok konuşulan kadın oyunculardan birisi oldu. Dizideki başarılı performansı ile geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, hayran kitlesini de her geçen gün artırıyor.

Fox TV’de Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası isimli programa sinema filmi tercihleri hakkında bilgiler veren ünlü oyuncunun, İranlı yönetmen Asgar Ferhadi’ye olan hayranlığı da ortaya çıktı.

Ünsal, “Ben daha ziyade gerçekçi filmleri tercih ediyorum. Aksiyon ya da bilim kurgu çok tercih ettiğim film türleri değil. İran sinemasını çok seviyorum” diyerek sinemada tercihleri hakkında bilgi verdi.

İranlı senarist ve yönetmen Asgar Ferhadi’nin hayranı olduğunu belirten ünlü oyuncu, onun bir filminde de rol almayı çok istediğini söyledi. Oyuncu, “Ferhadi’nin herhangi bir filminde her hangi bir karakterde olmak isterim” dedi.

Sinema filmi izlerken hiç ağladığını hatırlamadığını ifade eden oyuncu, 1917 isimli filmden de çok etkilendiğini ifade etti.

The Affair isimli diziyi de boş zamanlarında takip etmeye çalıştığını belirten oyuncunun açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.