Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir iyi bir kötü gelişme!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir iyi bir kötü gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Perşembe akşamları beğeniyle izlenmekte olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, 58 bölüm geride kaldı. Adana’da çekimleri devam eden dizi, geçen sezonun flaş yapımıydı.2. sezonunda da büyük beğeniyle izlenmekte olan dizide önemli gelişmeler yaşanıyor. İlk olarak iyi gelişmeyi aktaralım.

Bu sezona Çocuk dizisi ile başlayan usta oyuncu Nazan Kesal, yeni bir karaktere hayat verecek. Sevda Çağlayan olarak ekranda izleyeceğimiz Kesal, önümüzdeki bölümlerden itibaren dizide belirleyici bir rol üstlenecek.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir iyi bir kötü gelişme! 8

Dizinin 59.bölümü 12 Mart tarihinde yayınlanacak ve Kesal’ın gelişi ise 2 bölüm sonra yani 61. bölümde gerçekleşecek. Demir, Züleyha’dan; Yılmaz Müjgan’dan vazgeçmişken diziye 61’inci bölümünde neredeyse bir ömür vazgeçilmemiş bir karakter olarak Sevda gelecek…Sevda Çağlayan da dizinin diğer kadın karakterleri gibi hayatın karşısındaki gücü ile dikkat çekecek.

Dizide rahatsız eden gelişmeler de var. Birsen Altuntaş’ın TV100 sitesindeki haberine göre Hünkar karakterine hayat veren Vahide Perçin,set ortamında rahatsız. Geçen sezon da benzer bir durumun yaşandığı ve usta oyuncunun ayrılmak istediği, aynı durumun bu sezon da yaşandığı bilgileri geliyor. Bu iddialar geçen sezon yalanlanmıştı, belki yine yalanlama gelebilir.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir iyi bir kötü gelişme! 9

Hünkar karakterinin dizide kilit bir rolü bulunuyor. Yeri asla doldurulamaz ve bir şekilde Vahide Perçin yapımdan ayrılır ise bu diziye olan büyük ilginin de düşmesine sebep olur. Çünkü senaryoya be bugüne kadar gelen hikayeye bakıldığında Hünkar tüm karakterlerin ortak bir noktası konumunda. Yani bütün önemli karakterleri birleştiren birisi.Perçin şayet ayrılır ise dizide derin izler bırakır ve yapımın yola devam etmesi de büyük sıkıntıya girer.

Ve bir de ayrılık yaşanacak…Fenomen yapımda Hatip Ağa olarak izlediğimiz Mehmet Polat, 12 Mart’taki 59.bölümde diziye veda ediyor .