Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çıldırtan gelişme!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çıldırtan gelişme!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor! Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol ikilisinin güçlü performansı dizinin ilgi görmeye devam etmesini sağlıyor.

Geçen hafta Tüm Kişiler kategorisinde reytinglerin zirvesinde yer alarak dördüncü sezonunda dahi seyircinin favorisi olmaya devam ettiğini bir kez daha kanıtlayan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 7 Nisan Perşembe akşamı 20.00’de 131’inci bölümüyle atv ekranında olacak.

Sezon sonunda final yapacak olan Bir Zamanlar Çukurova’nın 131. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Hakan’ı çıldırtan yeni bir gelişme ile birlikte bu bölümde heyecan yine yükselecek. Peki neler izleyeceksiniz? İşte detaylar:

Şermin’in Betül’ü alıp İstanbul’a dönmeye karar vermesiyle birlikte çılgına dönen Çolak adamlarıyla birlikte konağı basar. Bu sırada konağa gelen Fikret, Çolak’ın cezasını verince dengeler bir anda değişir.

Züleyha’yı ikna edebilmek için her yolu deneyen Hakan, farklı bir planla gerçek kimliğini ve istihbarat için çalıştığını açıklasa da başarılı olamaz. Tam da bu sırada Kerem Ali ve Leyla’nın doğum günü kutlaması için Züleyha ve Fikret’in bir araya gelmesi ve bu fotoğrafın “Yamanlar ve Fekeliler Yeniden Bir Arada!” şeklinde yorumlanması Hakan’ı çılgına çevirir.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümleriyle her perşembe 20.00’de atv’de.