Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova bitiyor diye üzülmeyin, Vahide Perçin geri dönüyor!

Bir Zamanlar Çukurova bitiyor diye üzülmeyin, Vahide Perçin geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranında dördüncü sezonu devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sezon sonunda veda edeceği artık netleşti. 140. bölüme kadar sürmesi beklenen projenin başladığı dönemde en önemli karakterlerden birisine de Vahide Perçin hayat veriyordu.

3. sezonun ortalarında hikayeye veda eden ünlü oyuncunun canlandırdığı Hünkar karakteri unutulmazlar arasına katıldı. Türk dizi sektöründeki en önemli karakterlerden birisini canlandıran Vahide Perçin, hem ustalığını sergiledi hem de dizi hayranlarının aklına bu karakteri adeta kazıdı…

Vahide Perçin’in sağlık nedenleriyle diziye veda etmesi de hayranlarını çok üzmüştü. 1965 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılmasından sonra başka bir projede yer almadı. Bu süreçte dinlenen ve moral depolayan oyuncunun yeniden dizilere döneceğinin ortaya çıkması ise hayranlarını çok mutlu etti.

Bir Zamanlar Çukurova’nın sezon sonunda bitecek olmasının yanı sıra, Vahide Perçin’in yeniden ekrana döneceğinin ortaya çıkması, bu dizinin hayranları için de yeni bir alternatif dizi fırsatı sunuyor. Vahide Perçin’i seven izleyiciler, Hakime Hanım isimli yeni dizi ile oyuncuyu yeniden televizyon ekranında izleme fırsatı bulacak.

Bir Zamanlar Çukurova bitiyor diye üzülmeyin, Vahide Perçin geri dönüyor! 7

atv’de başlayan Hakim dizisinin ilk bölümü ile iyi bir çıkış yapmasının ardından hukuk dizilerinin Türk izleyicisini çok etkilediği bir kez daha anlaşıldı. Yargı’nın da muhteşem gidişatı buna eklenince Hakim Hanım dizisinin de etkili bir proje olması bekleniyor.

Ayfer Tunç’un senaryosunu yazdığı Hakime Hanım dizisinin yönetmeni olarak de Emre Aybek ile anlaşma sağlandı. Hazırlıklarına başlanan dizi, yine bir atv projesi olarak öne çıkıyor.

Bir Zamanlar Çukurova belki bitiyor ama unutulmaz Hünkar Yaman karakterini canlandıran Vahide Perçin, yeniden atv’ye Hakime Hanım dizisiyle dönüyor. Bir kadın hakimin etkileyici hikayesinin yansıtılacağı yeni dizi bir dram yapımı ve izleyicilerin de daha şimdiden dikkatini çekmeyi başardı.