Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çok uzatılan bir mesele var!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çok uzatılan bir mesele var!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 106’ncı bölümüyle ekrana geldi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’da Hakan Gümüşoğlu’nun kimliği açığa çıkarken, Demir’e ait olduğu sanılan mektubun bir tuzak olduğunu öğrenen Fikret hayal kırıklığı yaşadı. Dizinin hayranları ise sosyal medyada Demir konusunun artık çok uzatıldığını düşünüyor. Murat Ünalmış’ın zaten diziden ayrıldığı biliniyor ama senaryoda Demir etkisi hala devam ediyor. Bu durum dizinin hayranları tarafından eleştirilmeye başlandı.

Sosyal medyanın en çok konuşanları arasında yer alan ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 106’ncı bölümü #AdaletVeMerhamet etiketiyle gündem oldu. Demir’in notunun izini süren Fikret, sınırı geçerek daha önceden Demir’e adını verdiği Şahap’ı buldu ve yardım istedi. Şahap, Demir’in bulabilmek için her yere haber saldı ancak hiçbir yerde Demir’in izine rastlanamadı. Demir’den gelen mektubu incelerken üzerindeki pulun bir hatıra pulu olduğunu gören Şahap, bunun bir oyun olduğunu söyleyince Fikret’in umutları yerle bir oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çok uzatılan bir mesele var! 7

HAKAN VE ZÜLEYHA ORTAKLIĞINI DUYURDU

Hakan, bir Yamanlar geleneği olan toplu sünnet organizasyonu için Züleyha’ya destek verdi. Züleyha ve Hakan, sünnet organizasyonunda ortaklıklarını göstermek için davetlilerin karşısına birlikte çıktı. İkilinin fotoğrafları Adana gazetelerinde geniş yer bulurken, organizasyonun başarısı sonucu geceyi organize eden Lütfiye övgüleri topladı.

BETÜL VE ABDÜLKADİR’İN TEHLİKELİ BİRLİĞİ!

Demir’in geri dönmesi ihtimalinden endişelenen Betül, Abülkadir’e kurduğu paravan şirketle Yamanların haberi olmadan arazi satma planını anlattı. Abdülkadir, Demir dönse bile hapse gireceğini söyleyerek Betül’ü yatıştırdı. İkisi birlikte şirkette ayaklarına dolanan Ercan’ı alt etmek için yaptıkları planı uygulamaya koydular.

FEKELİ, HAKAN’IN İÇLERİNE SIZDIĞINI ÖĞRENDİ

Isparta plakalı bir araç, Hakan’ın asıl kimliğini ele verdi. Fekeli şoförden Mehmet Kara’nın yıllardır Beyrut’ta yaşadığını öğrenince işin aslını öğrenmek için Isparta’ya gitti. Kara Ailesi’nin dükkanını bulan Fekeli, Züleyha ve Hakan’ın fotoğraflarının yer aldığı gazeteyi gösterince Mehmet Kara sandığı kişinin Hakan Gümüşoğlu olduğunu öğrendi.